Obavijesti

News

Komentari 1

Uvjerljiva pobjeda: Hrebak je novi gradonačelnik Bjelovara

Uvjerljiva pobjeda: Hrebak je novi gradonačelnik Bjelovara
7

Obećali smo da ćemo gradu vratiti pobjednički duh, a to je golema obveza, koju ćemo ispuniti novim projektima o kojima smo u kampanji govorili, kazao je Hrebak

VIDEO

Dario Hrebak novi je gradonačelnik Bjelovara. U drugom krugu osvojio je 64,25 posto glasova, dok je njegov protukandidat Davorin Posavac osvojio 34,52 posto glasova.

Dok je u stožeru vladala pobjednička atmosfera, a kolone čestitara slijevale se prema restoranu Šenoa, novi gradonačelnik nije podlegao atmosferi. Prvo se zahvalio biračima na velikoj potpori i kazao da su nakon današnjeg slavlja pred njim veliki zadaci.

- Kako u politici ne postoji drugi, već samo ostaje prvi dojam, u prva tri mjeseca moramo građanima dokazati da smo dostojni njihovog povjerenja. Obećali smo da ćemo gradu vratiti pobjednički duh, a to je golema obveza, koju ćemo ispuniti novim projektima o kojima smo u kampanji govorili – kazao je Hrebak.

Čestitao je svom protivniku Davorinu Posavcu na kampanji koja je bila najvećim dijelom fer i korektna. Ujedno ga je pozvao na suradnju, jer je Bjelovar grad u kojemu se trebaju usuglasiti svi pojedinci i političke opcije jer je to na tragu onoga o čemu se govorilo u kampanji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Davorin Posavac čestitao je novom gradonačelniku i kazao da će on i stranke koje su ga podržavale biti konstruktivna oporba.

- Sve projekte koji idu na boljitak Bjelovara mi ćemo podržati, a ono za što mislimo da nije dobro ćemo se zalagati da se promijeni. Obojica smo u kampanji najavljivali da ćemo se staviti na raspolaganje Bjelovaru i njegovim građanima. To je minimum koji možemo dati gradu u kojem živimo, ako smo odgovorne osobe – kazao je Davorin Posavac.  

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...