Obavijesti

Promo sadržaj

Uz samo nekoliko klikova do nezaboravnog putovanja!

Uz samo nekoliko klikova do nezaboravnog putovanja!
3

Vjerojatno se i kod vas svake godine na popisu novogodišnjih odluka nalazi i ona da ćete više putovati. Uvijek iznova maštamo o predivnim lokacijama koje smo stavili na svoju bucket listu

Vjerojatno se i kod vas svake godine na popisu novogodišnjih odluka nalazi i ona da ćete više putovati. Uvijek iznova maštamo o predivnim lokacijama koje smo stavili na svoju bucket listu. I dok je naša lista želja svake godine sve duža, čini nam se da nikada nećemo ostvariti ono što smo zamislili. Uvijek se dogodi neki neplanirani trošak ili jednostavno nemamo vremena za putovanja. I tako prođe još jedna godina u kojoj smo svoje snove ponovo gurnuli u ladicu. 

Kako i ove godine ne bi sve ostalo samo na maštanju o odmoru, opuštenim i zabavnim trenucima u društvu najdražih osoba, donosimo vam inspirativni vodič o zemljama koje trebate posjetiti. Kako se pripremiti za put čak i onda kada nemate ništa ušteđeno, donosimo u nastavku.

Jeste li znali da u Španjolskoj postoje predivna ružičasta jezera? Jezero Las Salinas de Torrevieja ružičastu boju duguje algama i tvori nevjerojatan prizor koji zaslužuje vašu pažnju. Želite li vidjeti nešto čarobno, spakirajte svoje kovčege i zaputite se prema Španjolskoj! 

A za one željne avanture, naša preporuka su Vrata pakla. Ne, nećete doslovno otputovati u pakao, već u turkmenistansku pustinju gdje se nalazi plamteći krater plina, nastao bušenjem 1971. Godine, iz kojeg se namjeravao crpiti prirodni plin. Plamen do danas nije ugašen, a prizori koje ćete zateći u pustinji su neponovljivi i jedinstveni.

Na Novom Zelandu nalazi se prava geotermalna atrakcija kipućih jezera. Ono što će vas uistinu fascinirati njihova je boja. Zbog vulkanskog djelovanja, jezera su prošarana narančastim, zelenim i sivim bojama. Bit ćete očarani. 

Ako ste oduvijek željeli posjetiti Kinu, neka to bude sada! Ne izostavite kinesku pokrajinu  Yunnan u kojoj se nalaze predivne kaskade riže. Tako nešto nemate priliku vidjeti svaki dan! A jeste li čuli za "mrtvu šumu"? Riječ je namibijskom prirodnom fenomenu koji se nalazi u Nacionalnom parku Namib-Naukluft. Ono što je uistinu fascinantno je sasušeno drveće u pješčanoj pustinji, koje tako stoji već preko 900 godina! 

Ako smo vas uspjeli inspirirati popisom najljepših mjesta na svijetu, nema druge nego isplanirati svoje putovanje i krenuti što prije! Da biste se na putovanju dobro proveli, bitno je unaprijed napraviti plan i dobro se pripremiti za put. Raspitajte se o tome koja vas klima očekuje na odredištu i kada ga je najbolje posjetiti. Bukirajte hotel ili apartman te naravno, let. Raspitajte se treba li se u zemlji u koju putujete cijepiti protiv nekih zaraznih bolesti, a dobro bi bilo da uzmete i dodatno zdravstveno osiguranje. Od odjeće vam ne treba puno, ali zato ponesite dobar fotoaparat jer njime ćete stvoriti uspomene za pamćenje.  

Pitate se kako to sve financirati i otkuda vam novac za sve to? Ne morate odustajati jer Ferratum banka ima odličnu ponudu za vas. Da biste otputovali u zemlju s vaše bucket liste, dijeli vas samo nekoliko klikova mišem! Putovanje ćete rezervirati u trenu, uz brzinske kredite

Na ferratumbank.hr otvorite stranicu na kojoj se nalazi online obrazac. Tamo odaberite kredit koji želite te visinu i rok otplate kredita. Možete izabrati između zajma ili online pozajmice, a ono što je najvažnije je to da novac na vašem tekućem računu može biti već istog dana, i to samo uz osobnu iskaznicu! Za samo nekoliko minuta od online prijave, Ferratum banka će odobriti kredit i vaši snovi se mogu početi ostvarivati!

Nakon što ste unijeli svoje osobne podatke u online obrazac, priložite preslike osobne iskaznice i tekućeg računa. Nakon toga, na elektroničku poštu stići će vam ugovor o kreditu, kojeg potpisanog i uz potvrdu o jamstvu za kredit, dostavljate u banku. I to je to! Već nakon 15 minuta, na vašem tekućem računu može biti novac kojim ćete prekrižiti barem jedno putovanje s vašeg popisa. Ne čekajte, ostvarite svoje snove još danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.