Obavijesti

News

Komentari 137

Užas kod Livna: Poginula su tri muškarca, dvojica iz Makarske

Sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak te VW Polo šibenskih registracija koji je vozio 36-godišnjak. Oba vozača su poginula kao i 29-godišnjak iz VW Pola

VIDEO

U sudaru dvaju automobila na cesti Livno-Šujica na prijevoju Borova Glava u subotu oko 20.10 sati troje ljudi je poginulo, a jedan stradali je teško ozlijeđen, piše portal Tomislav News.

Sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak iz Tomislavgrada te VW polo šibenskih registracija koji je vozio 36-godišnjak iz Makarske. Obojica vozača su poginula kao i 29-godišnji suputnik iz VW pola, rodom iz Bugojna. 

Suvozač iz VW Pola, 62-godišnjak, također rodom iz Bugojna, s teškim ozljedama zadržan je na liječenju u Županijskoj bolnici u Livnu. Poginuli suputnik iz Pola i ozlijeđeni 62-godišnjak nastanjeni su u Makarskoj.

Policija je navela inicijale poginulih vozača M. D. (36) i suputnika M. M. (29) iz Makarske, a mladić A. T. iz Tomislavgrada smrtno je stradao u vozilu BMW.

Po riječima glasnogovornika MUP-a HBŽ-a Ivice Vrdoljaka tijela stradalih su prevezena u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Od sinoć do jutros u 09.30 sati bio je potpuno obustavljen promet na dionici ceste Livno-Šujica zbog očevida koji je sinoć privremeno prekinut zbog loše vidljivosti, te je jutros nastavljen od 07.00 sati.

Ova dionica prometnice je iznimno opasna, naveo je Vrdoljak i podsjetio da je prije deset godina nedaleko od toga mjesta poginulo četvero ljudi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"