News

Komentari 1

Užas! Pas do smrti izgrizao dječaka u kući prijatelja

Užas! Pas do smrti izgrizao dječaka u kući prijatelja

Strašna tragedija dogodila se samo nekoliko dana nakon što je pas napao dijete te ugrizao kupca ispred trgovine u Australiji

Dječaka (10) koji je nakon školskih obveza odlučio ostati kod prijatelja i igrati se, do smrti je izgrizao pas. Naime, u jednom trenutku su se čuli vriskovi iz kuće u kojoj su se djeca igrala te je pozvana policija.

Maleni dječak je na mjestu izgrizao pas kojeg prilikom dolaska ustrijelio policajac. Susjedi su šokirani zbog tragedije koja je prekinula mladi život, najvjerojatnije se radi o američkom pit bullu terijeru, piše Mirror.

Samo nekoliko dana ranije, isti pas je ugrizao kupca u obližnjoj trgovini te nasrnuo na malo dijete.

Radnik trgovine Tarjit Sandhu (67) je rekao da je pas nedavno stigao na njihovo područje te da se obitelj dobro javila kako bi se brinula o njima.

- Mali dječak koji je poginuo bio je u kući sa svojim malim prijateljem kada ga je napao pas - rekao je.

Trgovac dodaje kako je i prije nekoliko dana bio vezan ispred trgovine te ga je jedan kupac htio pomaziti, no pas ga je ugrizao za ruku.

- Užasno je to što se događa - zaključuje trgovac.

Napao još jedno dijete

Drugi stanovnik je rekao da se radi o velikom psu i da je prije nekoliko dana napao i njihovog trogodišnjeg sina prilikom dolaska u trgovinu.

- Nije bio kućni ljubimac, on je vodio vlasnika u šetnju. Bio je ogroman - govori.

Na mjesto događaja stiglo je desetak vozila hitne pomoći.

Glasnogovornik policije Gwet je rekao "pozvani smo na adresu u Pentwyn, Penyrhoel, Caerphilly u ponedjeljak oko 15:55 sati, nakon izvješća o napadu psa".

Dječak je preminuo na mjestu događaja, rekao je glasnogovornik, te dodao da su službenici ubili psa pucajući iz pištolja.

Kako mještani tvrde, vlasnik je psa imao tek nekoliko dana. Policije će obaviti i daljnje istrage.

Najčitaniji članci