News

Komentari 32

Užas pokraj Sarajeva: Oteo je djevojku, skinuo ju golu, tukao i natjerao da s njime šmrče drogu

Užas pokraj Sarajeva: Oteo je djevojku, skinuo ju golu, tukao i natjerao da s njime šmrče drogu

Djevojku s kojom je bio u vezi je G.G. u ponedjeljak odveo na planinu Igman kraj Sarajeva. Tamo ju je natjerao da se skine gola, tukao ju je i fotografirao, tjerao da konzumira drogu, prijetio...

Sarajevski inspektori rasvijetlili su grozan slučaj otmice i maltretiranja žene u podnožju planine Igman u ponedjeljak. 

Kako je Avazu otkrio izvor blizak istrazi, radi se o G.G. koji je oteo I.K. s kojom je bio u vezu, a zatim ju je odveo na planinu, skinuo ju golu, pretukao i natjerao da šmrče drogu speed. 

Naime, par se prvo sastao u njegovom stanu, a zatim su otišli na kavu. G.G. je rekao kako idu do prijatelja. Tamo je kasnije u mobitelu I.K. pronašao poziv njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to vidio, podivljao je i počeo ju tuči. 

- Sad ćeš vidjeti! - rekao joj je. 

Počeo ju je udarati po rebrima i čupao joj kosu. Nakon toga ju je ošamario i odvukao u auto te odveo prema planini Igman.

Tamo ju je izvukao iz auta i ponovno ju počeo udarati šakama. Naredio joj je da se skine gola, što je ona iz straha i učinila. Stavila je i ruke na auto prema njegovoj naredbi i on ju je ponovno počeo udarati po rebrima. Obzirom da je bilo hladno, G.G. je na neko vrijeme ušao u auto, a nju je ostavio da se smrzava. Nakon toga ju je i fotografirao golu na hladnoći. 

Ponovno je izašao van i polijevao ju je sokom. Molila ga je da prestane, ali nije ju slušao. 

Nakon toga je iz džepa izvadio paketić speeda i posuo ga po haubi. Konzumirao je drogu i naredio da ona učini isto. Kada je odbila, ponovno ju je pretukao, nakon čega je ona ipak konzumirala drogu. 

Kad se umorio dopustio joj je da se obuče.  

- Ovaj put si se spasila, a sljedeći put si gotova - rekao joj je. 

Zaprijetio joj je da će ju ubiti ako išta prijavi policiji te da mu donesene 3000 KM ili će joj ubiti majku. Nakon puta ju je pustio da uđe u autobus i ode kući. 

Djevojka ništa nije prijavila policiji, no njezini roditelji jesu nakon što su otkrili brojne ozljede i masnice na njoj. 

Policija je izvijestila da i dalje prikupljaju dokaze te su u potrazi za muškarcem. 

Najčitaniji članci