News

Komentari 50

Užas u Vinkovcima: Nepozvana došla odvjetnici u ured i zalila joj namještaj solnom kiselinom

Užas u Vinkovcima: Nepozvana došla odvjetnici u ured i zalila joj namještaj solnom kiselinom

Po riječima glasnogovornika policijske uprave Dragoslava Živkovića do napada je došlo u uredu odvjetnice Nado Gagro u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima, a napadačica je uhićena i privedena

U svom uredu u Vinkovcima u ponedjeljak je napadnuta vinkovačka odvjetnica Nada Gagro, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija.

Po riječima glasnogovornika policijske uprave Dragoslava Živkovića do napada je došlo u uredu odvjetnice Nade Gagro u Glagoljaškoj ulici u Vinkovcima, a napadačica je uhićena i privedena. U napadu nitko nije ozlijeđen.

- Riječ je o klijentici odvjetnice Nado Gagro, a što je točan uzrok napadu još uvijek istražujemo - kratko je kazao Živković ne mogavši potvrditi kako je napadačica u ured navodno ušla s bocom u kojoj se nalazila solna kiselina.

- Istražne radnje još traju, a kada završe znat ćemo i sa sigurnošću čime je točno odvjetnica Gagro napadnuta - rekao je dodajući kako je odvjetnica Nada Gagro protiv napadačice podnijela kaznenu prijavu.

Naknadno se javila i policija s novim detaljima.

Danas, 19. travnja u 8.20 sati u Vinkovcima, Glagoljaška ulica, 57-godišnja hrvatska državljanka iz Vinkovaca je nepozvano ušla u prostorije u kojoj 62-godišnja hrvatska državljanka pruža pravnu pomoć, pri čemu je 57-godišnjakinja prosula tekuće sredstvo po dijelu površine poda i drugih predmeta te namještaja tog prostora.

Počiniteljica je odmah pobjegla s mjesta događaja, no kako je 62-godišnjakinja, koja inače prebiva u Vinkovcima, brzo prijavila policiji, što je rezultiralo brzim pronalaskom pobjegle 57-godišnjakinje.

Policija je na mjestu događaja provela očevid kada je utvrđena materijalna šteta u odvjetničkom uredu, zbog čega je 62-godišnjakinja stavila imovinsko pravni zahtjev zbog pričinjene štete od nekoliko tisuća kuna te je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinjeno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je 57-godišnjakinji dokazala osnovanu sumnju da je počinila kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jer je svojom radnjom na tom mjestu događaja pričinila materijalnu štetu te će policija nadležnom državnom odvjetništvu redovitim putem dostaviti kaznenu prijavu.

Najčitaniji članci