Obavijesti

News

Komentari 38

Uzbekistanski diktator poludio zbog polugolih fotografija kćeri

Uzbekistanski diktator  poludio zbog polugolih fotografija kćeri
5

Šef tajne službe pokazao je predsjedniku Karimovu kompromitirajući materijal koji navodno dokazuje korumpiranost njegove kćeri (41) koja ga želi svrgnuti s vlasti

VIDEO

Islam Karimov (75) zavitlao je pepeljaru i mobitel u svog šefa tajne službe nakon što je vidio polugole fotografije kćeri Gulnare (41). Zatim je pozvao Gulnaru u ured i ispljuskao je.

Karimova su nekoliko sati kasnije vidjeli kako tumara palačom u Taškentu i plače, piše Daily Mail.

- Lešinari kruže oko Karimova koji još nije proglasio nasljednika iako je bolestan - kazao je u nedjelju izvor u diplomaciji i dodao da su zasad sredili Gulnaru, a sad bi se mogli početi i međusobno obračunavati.

Ako uskoro ne proglasi nasljednika, u Uzbekistanu bi mogao buknuti puč jer se šef tajne službe Rustam Inoyatov, zamjenik premijera Rustam Azimov i premijer Shavkat Mirziyoyev žele dokopati vlastiInoyatov je ovim fotografijama htio diskreditirati uzbekistansku princezu i spriječiti je da naslijedi oca.

Gulnara je do sada bila jedna od najmoćnijih žena u Aziji. Uzbekistanska princeza je pod očevim korumpiranim režimom zgrnula bogatstvo od oko 400 milijuna funti. 

Sama se često opisuje kao pop zvijezda, diplomatkinja, dizajnerica i egzotična uzbekistanska ljepotica. No, čini se da se režim okrenuo protiv nje. 

Prošli tjedan oduzeli su joj upravljanje nad televizijom i radijom, a navodno su je i pokušali otrovati živom.

- Hvala Bogu nisu me uspjeli srušiti - napisala je tada na Twitteru.

Prošli mjesec tajna služba je uhitila njenog političkog saveznika, Akbaralija Abdullayeva (29), nećaka predsjednika Karimova. Gulnara ga je predstavljala kao budućeg vladara kojeg će postaviti na vlast i preko njega, u sjeni, vladati. 

Karimov režim poznat je po mučenju, silovanju razbijenim bocama, pa čak i kuhanju političkih protivnika. Uzbekistanom vlada 'željeznom šakom' još od 1989. godine. Prije osamostaljenja Uzbekistana bio je član Politbiroa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa