Obavijesti

News

Komentari 41

Uzeo kokain, seksao se s dvije ljubavnice, dobio infarkt i umro

Beograd: Žene su priznale da su s muškarcem bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose

VIDEO

Beograđanin M.S. (56) preminuo je prošlog tjedna od srčanog udara, a okolnosti njegove smrti su daleko od uobičajenih.

Prije nekoliko dana služba Hitne pomoći primila je poziv od jedne žene koja je rekla da je njenom suprugu pozlilo i da je bez svijesti. Liječnička ekipa se uputila na mjesto događa.

- Tamo su ih dočekale dvije uspaničene žene u ranim četrdesetima. Prema njihovim riječima, muškarac se počeo iznenada tresti, uhvatio se za prsa i srušio. Liječnici su ga brzo unijeli u vozilo i pojurili prema bolnici - priča sugovornik za Blic.

Predstavile se kao sestra i supruga, ali...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obje žene krenule su se njima u bolnicu. Predstavile su se kao sestra i supruga muškarca i, prema riječima, sugovornika, djelovale su zabrinuto i šokirano. 

- Liječnici su više puta pokušali reanimirati muškaraca, ali nisu ga uspjeli spasiti. Nešto prije zore, pacijent je umro - kaže izvor.

Liječnici su pozvali majku i suprugu koje su cijelo vrijeme čekale u hodniku. Priopćili su da je muškarac umro i izrazili sućut. Žene su briznule u plač.

- Ponudili smo im da potpišu da je muškarac preminuo, riječ je o dokumentu koji potpisuje netko od rodbine preminulog. One su to odbile objašnjavajući kako nisu u krvnom srodstvu s muškarcem. Zbunjeno smo se pogledali, nikome nije bilo ništa jasno - kaže sugovornik za Kurir.

Žene su kasnije medicinskoj sestri priznale da su s muškarcem bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose. Tijekom jednog, M.S. je pozlilo i nije mu bilo spasa.

Zbog kokaina imao erekciju, ali zbog njega i umro

Odmah po dolasku u bolnicu, liječnici su posumnjali da je M.S. koristio stimulanse poput Viagre, s obzirom da je bio u teškom stanju, ali je imao erekciju. Zbog neobičnih okolnosti smrti, naložena je obdukcija, a rezultati su pokazali da je M.S. koristio kokain koji je, između ostalog, i jak seksualni stimulans, ali i jedan od razloga zbog kojih je dobio infarkt.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...