Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživaj uz Narodni i otputuj: Narodni te vodi na ljetovanje

Umjesto bjesomučne potrage za povoljnim i slobodnim smještajem na Jadranu, upali Narodni, čekaj pravi zvuk i uključi se u igru koja te vodi na ljetovanje na našem prekrasnom Jadranu...

Foto: Narodni radio

Već se zamišljaš ispod suncobrana s hladnim pićem u ruci dok cvrčak cvrči, a more šumi? "Otputuj s Narodnim" omogućuje ti upravo to, a da ti novčanik ostane gotovo netaknut. Možeš ljetovati s obitelji ili prijateljima na naš račun. 

Osvoji jedno od 10 sedmodnevnih ljetovanja za četveročlanu obitelj ili četvero prijatelja. Ne moraš se brinuti ni o doručku ni o večeri jer smještaj podrazumijeva polupansion, a vodimo te u birane hotele. 

Ovogodišnje lokacije za ljetovanje iz snova s Narodnim su: 

  • Hotel Olympia Sky – Vodice 
  • Hotel Medena – Trogir 
  • Hotel Apartments - Zadar 
  • BlueSun - hotel Amor u Supetru
  • BlueSun - turističko naselje Sagitta u Omišu 
  • Hotel Petka - Dubrovnik 
  • Hotel Biokovo - Makarska 
  • Hotel Murter - Murter

Između tebe i ljetovanja na naš račun stoji još samo mali kviz. Od jutra slušaj Narodni i čekaj pravi zvuk. Ne brini se - prepoznat ćeš ga. Kad ga čuješ, brzo pošalji SMS na 60 080 (2,40 kn) s osnovnim podacima - ime, prezime, grad/mjesto u kojem živiš i ne zaboravi ključnu riječ #narodni.

Tko bude najbrži, dobit će priliku zaigrati DA - NE kviz i tako osvojiti jedno sedmodnevno ljetovanje. Pitanja se odnose na lokaciju na koju imaš priliku otputovati, a u 45 sekundi trebaš točno odgovoriti na 10 pitanja. Ako zapneš, priliku će s istim pitanjima dobiti drugi najbrži slušatelj i tako sve dok ne dobijemo pobjednika toga dana. 

Igramo se do utorka 26. ožujka, svaki radni dan. Igraj se i ti s nama, jer ti je ljetovanje za pamćenje nadohvat ruke. Pridruži se zadovoljnim slušateljima Narodnog koji su već putovali s nama...

Foto: Narodni radio

Neka ovogodišnje planiranje ljetovanja ne bude stresno za dušu, tijelo i lisnicu. Kad Narodni časti, to se ne odbija!

Tema: Promo sadržaj

Message