Obavijesti

News

Komentari 399

UŽIVO Roditelji odvezli dječaka, otac nije htio primiti poziv na obavijesni razgovor u policiji

UŽIVO Roditelji odvezli dječaka, otac nije htio primiti poziv na obavijesni razgovor u policiji

Grupa fanatika, antimaskera, maltretira ljude u školi u Krapinskim Toplicama, na početku su čak upali u školu zbog čega je spremačica od šoka završila u bolnici. Jučer su policajci zatvorili školsko dvorište

VIDEO

Danima traje drama ispred Osnovne škole u Krapinskim Toplicama. Dječak, učenik osmog razreda, ne ide u školu jer ne želi staviti masku koju bi morao nositi tri do pet minuta dnevno, samo na hodniku dok ide prema učionici, na nastavi maska nije obavezna.

Uživo iz Krapinskih Toplica

11:20 Kako smo doznali, policajac je dječakovom ocu htio uručiti poziv na obavijesni razgovor. On ga nije htio primiti. Sjeo je u automobil i otišao. Kod škole je došla i dječakova majka. Nakon nekog vremena svi su sjeli u auto i otišli.

10.08 Dječaka su pustili na sat tjelesnog jer tamo ne mora nositi masku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

9.47 Ravnatelj škole Štibohar rekao je da su ulasci oca i sina bez maske u školu pokušaji provokacije. 

- U školu se slobodno ulazi, ali postoji propis da stave maske u prostoru do učionice. Oca svaki dan pozivam na razgovor u svoj ured - rekao je. Otac i sin su, nakon što prvi put nisu uspjeli ući u školu, pokušali još nekoliko puta. 

- Otac je tražio dokument kojim se izričito njegovom sinu zabranjuje ulazak u školu, to ne postoji, postoji samo provedbeni dokument koji vrijedi za sve - rekao je ravnatelj. 

Što se tiče opravdanih i neopravdanih sati, rekao je kako će morati postupiti sukladno Pravilniku o pedagoškim mjerama. 

- Zamislite kako se osjećaju mještani, roditelji koji svaki dan dovoze svoju djecu. Osjećaju se bespomoćno, ali i sigurno jer se sve odvija normalno. Nitko ne želi dozvoliti da se naruši model po principu A. 

UŽIVO: Izjava ravnatelja škole 

9.25 Neslužbeno doznajemo da je majka dječaka radila u Krapinskim Toplicama no dala je otkaz jer sele u Split gdje su dobili nekretninu. 

9.16 Kako doznajemo, otac je dobio prekršajnu prijavu. Nije ju htio uzeti, pa ju je policajac stavio pokraj njega

8.50 Prosvjednica koja je ovih dana stajala izvan kruga škole, jutros je došla ispred ulaza i sjela kraj oca dječaka. Policija je krenula prema njoj, a zatim su je i legitimirali. 

POGLEDAJTE VIDEO: Legitimacija prosvjednice 

Pokretanje videa...

legitimacija prosvjednice u krapinskim toplicama VIDEO

8.40 Nakon razgovora s ocem, ravnatelj škole Samson Štibohar krenuo je prema izlazu iz kruga škole. Kako doznajemo, otac od njega traži dokument kojim se njegovom sinu zabranjuje ulazak u školu. 

8.14 POGLEDAJTE VIDEO: 

8.10 Učenik je ponovno pokušao ući u školu bez maske, no ni danas mu to nisu dopustili. Sjedi ispred ulaza u školu sa svojim ocem. 


Otac ga ne pušta u školu s maskom, kaže da ona krši Božje i prirodne zakone, a majka kaže da su maske kancerogene.

Sve to koristi grupa fanatika, antimaskera, koja maltretira ljude u školi, a na početku su čak upali u školu zbog čega je spremačica od šoka završila u bolnici. Jučer su policajci zatvorili školsko dvorište da fanatici ne mogu maltretirati djecu.

Jednog su antimaskera priveli. Ostali nešto dobacuju, snimaju i novinarima lupetaju nekakve gluposti o Hitlerovim ljudima, što je postao simbol antimaskera koji nošenje komada tkanine preko usta ili nosa uspoređuju s neviđenim udarom na slobodu. Policija ih je dosad kaznila osam, 26 ih je prijavila, ali oni ne odustaju. Mnogi od prosvjednika uopće nisu iz te županije niti imaju djecu u toj školi. Samo koriste djecu da bi promovirali svoje stavove o maskama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 399
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.