Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Vatrena plesačica: Nastupala u klubu i zapalila sve. Doslovno...

Jao, tako mi je žao. Bilo je slučajno. Ispričavam se svima. Službeno su me diskvalificirali, puno sreće ostalim natjecateljicama, objavila je plesačica u Australiji koja je tijekom nastupa zapalila klub

Foto: Instagram
16 komentara

Striptiz klub 'Crazy Horse' u Adelaideu na jugu Australije. Ponoć je odavno prošla, a natjecanje Miss Nude Australia doseglo je vrhunac.  Na scenu je izašla Harley Van Dangerfield.

Dio njezinog performansa bila je vatra koja je zahvatila zastore i dio pozornice pa su morali evakuirati sve iz kluba. Vatrogasci su stigli brzo i ugasili požar, nitko nije ozlijeđen, ali šteta je procijenjena na oko 15 tisuća kuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve overcome many adversities over the last 15 months. I survived domestic violence, drug addiction, debilitating grief and essentially hit rock bottom. Since then I have pulled myself from the deep recesses of hell and maintained sobriety for 14 months. I am now happy, healthy and studying my masters to help others still trapped. For me, fire dancing is a symbol of resilience! It took a level of strength I never knew I had to survive, I feel that strength when I watch the flames dance, with such a captivating intensity. Next week, I hope to bring that passion to the Crazy Horse stage! I hope to tell the audience a story, my story and the story of so many women and men, still suffering in silence. I hope I can ignite the spark for victims still suffering and remind them, every moment you breathe.. YOU ARE A SURVIVOR! #missnudesa #missnudeaustralia2020 #mentalhealthawareness #SURVIVOR

Objavu dijeli Harley Van Dangerfield (@harleyvandangerfield)

Gospođica Van Dangerfield kojoj i samo prezime govori da bi uz njezine nastupe trebalo unajmiti dodatno osiguranje, diskvalificirana je s natjecanja. Inače se bavi ovakvim tipom plesa, koji je popraćen uz vatrene dodatke.

Ovaj put nešto je pošlo po zlu.

- Jao, tako mi je žao. Bilo je slučajno. Ispričavam se svima u klubu. Službeno su me diskvalificirali, puno sreće ostalim natjecateljicama - objavila je na Instagramu plesačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cowgirl ;)

Objavu dijeli Harley Van Dangerfield (@harleyvandangerfield)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥🔥🔥 thank you #iconography_au 🙏🙏

Objavu dijeli Harley Van Dangerfield (@harleyvandangerfield)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sneak peek from today’s shoot :) thank you #iconography_au

Objavu dijeli Harley Van Dangerfield (@harleyvandangerfield)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost ;)

Objavu dijeli Harley Van Dangerfield (@harleyvandangerfield)

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message