Obavijesti

Promo sadržaj

Važno je paziti I na imunitet naših ljubimaca

Važno je paziti I na imunitet naših ljubimaca
7

Ljubimci nam obogaćuju život i svakodnevicu ispunjavaju veseljem i toplinom. Bezuvjetna ljubav koju nam daruju čini naš život ljepšim i zato su nam naši mali prijatelji dragocjeni i važni

Kako bi naši ljubimci ostali zdravi i sretni čak i u odrasloj dobi, na njihov imunitet moramo paziti još od malih šapa. Srećom, ključnu ulogu u stvaranju i očuvanju zdravlja i imuniteta ljubimaca imaju dva faktora na koja možemo utjecati – njihova prehrana i dodatak kolostruma.

Prehrana s dodatkom kolostruma je važna za imunitet ljubimaca

Važno je čime hranimo svoje psiće, pogotovo u najmlađoj dobi kada se njihov imunitet tek gradi. Štencima je potrebno više hranjivih tvari i kalorija nego odraslim psima i zato je iznimno važno da dobiju hranu koja je prilagođena baš njihovom uzrastu i specifičnim potrebama. Purina Pro Plan Puppy s OPTISTART formulom je potpuna i uravnotežena hrana za štence kojoj nisu potrebni nikakvi dodaci jer već sadrži sve ono što je malim šapicama potrebno da rastu i budu zdravi.

Hranu za štence Purina Pro Plan Puppy OPTISTART osmislili su veterinari i nutricionisti pa ona u sebi, uz sve znanstveno dokazano dobre sastojke koji jačaju zube, kosti i mišiće štenaca, sadrži i moćan dodatak za jačanje imuniteta, kolostrum. Kolostrum je prvo majčino mlijeko koje mladuncima stvara imunitet, jača njihovu prirodnu obranu, čini ih otpornijima i omogućuje im optimalan rast i razvoj. Taj dragocjeni sastojak u OPTISTART formuli dokazano pojačava imunološki odgovor štenca i do 50%.

Znanstveno najbolji početak u životu

U prvih pet mjeseci života, imunitet štenaca nije se još u potpunosti razvio pa psići mogu biti podložniji infekcijama i probavnim smetnjama. Ovi rani mjeseci života ključni su za buduće zdravlje psa. Zato je u prvih godinu dana iznimno važno štene hraniti visokokvalitetnom hranom za štence kako bismo mu osigurali sve potrebno za stvaranje dobrog imuniteta, ali i pravilan rast i razvoj.

Hrana za štence s kolostrumom, Purina Pro Plan Puppy OPTISTART, od samog početka osnažuje imunološki sustav štenca, pomaže uravnotežiti crijevnu mikrofloru i štencima pruža njegu koja im je potrebna za najbolji mogući početak u životu. Osim kolostruma, OPTISTART formula između ostaloga sadrži i cijeli niz sastojaka koji izgrađuju zube, kosti i mišiće. Usto je bogata i dragocjenom omega-3 masnom kiselinom DHA koja se prirodno nalazi u majčinu mlijeku, a važna je za razvoj mozga i vida štenaca.

Znanost u službi ljubavi za ljubimce

Purinin stručni tim koji okuplja nutricioniste, znanstvenike i veterinare ima bogato znanstveno naslijeđe i više od 85 godina pionirskog istraživačkog rada u prehrani za kućne ljubimce. Koristeći moć znanosti, Purina Pro Plan podržava vlasnike i pomaže im u brizi o njihovim kućnim ljubimcima. Upravo je ova sinergija znanstvenih dostignuća i ljubavi za ljubimce temelj optimalnog zdravlja i polazna točka za zdrav život vašeg štenca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.