Obavijesti

Promo sadržaj

Velika nagradna igra Euroherc osiguranja „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“

Velika nagradna igra Euroherc osiguranja „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“
1

U tijeku je velika nagrada igra Euroherc osiguranja „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“. Bogati nagradni fond, koji uključuje 171 nagradu, vrijedan je ukupno 3,68 milijuna kuna

Svi postojeći i novi osiguranici koji u razdoblju od 15. veljače do 31. prosinca 2020. godine na jednom od više od 520 prodajnih mjesta Euroherca diljem Hrvatske ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i/ili kasko osiguranja za osobno i/ili teretno vozilo, automatski sudjeluju u velikoj i bogatoj nagradnoj igri. Odvezite se sigurno i bezbrižno u bogato opremljenom i osiguranom VW Golfu 8 ili se počastite jednom od brojnih vrijednih novčanih nagrada na potrošačkoj kartici.

Sve ugovaratelje polica obveznog i kasko automobilskog osiguranja, uz kontinuiranu kvalitetnu zaštitu i sigurnosti u prometu, tijekom godine očekuju čak tri regionalna izvlačenja bogatih nagrada. U svakom od regionalnih izvlačenja možete postati vlasnikom jednog od 5 bogato opremljenih automobila VW Golf 8 s uključenom policom osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko policom ili jednom od čak 50 potrošačkih kartica s iznosom od po 5.000 kuna.

Sretni dobitnici prvog kola izvučeni su još u svibnju te su se na najbolji način uvjerili kako police osiguranja od automobilske odgovornosti i kasko osiguranja u Eurohercu vrijede više. Pred nama je izvlačenje sretnih dobitnika u rujnu te u siječnju 2021. godine, i to u Rijeci, Splitu, Varaždinu, Osijeku i Zagrebu. Tako će ove jeseni najsretniji osiguranici Euroherc osiguranja, koji su od 1. svibnja do 31. kolovoza 2020. godine ugovorili policu osiguranja od autoodgovornosti i/ili kasko osiguranja za svoje osobno i/ili teretno vozilo, osvojiti 5 bogato opremljenih automobila VW Golf 8 i po 50 potrošačkih kartica s iznosom od po 5.000 kuna.

No, to nije sve. Euroherc osiguranje, koje uvijek nudi više, i ovaj put je pripremilo dodatno veliko finalno izvlačenje. Tako svi ugovaratelji koji u jednom od regionalnih izvlačenja nisu imali sreće, imaju priliku to promijeniti te sreću okušati još jednom. Veliko finalno izvlačenje održat će se 22. siječnja 2021. godine u Zagrebu, u kojem će jedan od sretnih dobitnika osvojiti i odvesti se u bogato opremljenom VW Touaregu, s uključenim osiguranjem od automobilske odgovornosti i kasko osiguranjem. Također, u finalnom će izvlačenju biti izvučeni dobitnici iznimno vrijednih novčanih nagrada u iznosu od po 50.000 kuna, kao i dobitnici ekskluzivnih ljetovanja u Hotelu Medora Auri u Podgori.

Vozite sigurno do bogatih nagrada, jer Vaša polica u Eurohercu uistinu vrijedi više! Pravila nagradne igre „Moja polica u Eurohercu vrijedi više“ pročitajte na www.euroherc.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj