Obavijesti

News

Komentari 7

Velike gužve: Ako krećete na put ovaj vikend budite strpljivi

Velike gužve: Ako krećete na put ovaj vikend budite strpljivi
1

Mnogi građani će "spojiti vikend" i krenuti na put a tamo ih čekaju gužve i radovi na cestama, kažu iz HAK-a. Stoga po ovim vrućinama bolje je krenuti što ranije

VIDEO

Pojačan promet zbog sutrašnjeg blagdana Tijelova koji je neradni dan očekuje se već danas jer mnogi će građani "spojiti vikend" i krenuti na put. 

Gust promet očekuje se  na glavnim cestovnim pravcima osobito na A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. U poslijepodnevnim satima promet će jačati i na graničnim prijelazima osobito iz smjera Slovenije (Macelj, Bregana, Goričan, Rupa, Pasjak, Kaštel i Plovanija) te na ostalim autocestama: A2 Zagreb-Macelj, A4 Zagreb-Goričan kao i na A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru juga odnosno mora. 

Najveće gužve osjetit će naplatne postaje autocesta Zaprešić, Lučko, Zagreb-istok i Sveta Helena. 

Gust promet bit će i na Istarskom ipsilonu, na Jadranskoj magistrali (od Omiša do Kaštela), Ličkoj magistrali ( od Korenice do Karlovca) kao i na dionici ceste Dubci-Šestanovac, odnosno prema autocesti A1.

No, osim pojačanog broja automobila, očekuju nas i radovi na cestama zbog kojih će također biti moguće kolone.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, vozi se suženim kolnikom od naplate Sveta Helena do čvora Sveta Helena, kao i na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Jankomir u smjeru istoka. Na drugom dijelu zagrebačke obilaznice (A3) na mostu Sava radovi bi trebali biti završeni u ranim poslijepodnevnim satima u srijedu, 3. lipnja. Zbog oštećenja kolnika za sav promet zatvorena je i državna cesta između Đurmanca i Krapine (DC1).

U HAK-u kažu da im je teško savjetovati kojom je cestom najbolje voziti no kojom god da krenete naoružajte se strpljenjem. Ponesite puno tekućine i hrane i krenite što je god moguće ranije. I ne zaboravite provjeriti ispravnost automobila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa