Obavijesti

Promo sadržaj

Veliki Five Star Outlet u srijedu u otvara vrata kupcima

Veliki Five Star Outlet u srijedu u otvara vrata kupcima
5

Five Star Outlet kupcima nudi proizvode vodećih svjetskih brendova, po cijenama sniženim od 30 do 50 % tijekom cijele godine

Smješten je u poznatoj zgradi Europatradea u Sesvetama, a svečano otvaranje planirano je u srijedu, 17. travnja, u 14 sati.

S velikim nestrpljenjem u Sesvetama se ovih dana iščekuje otvaranje velikog Five Star Outleta, u kojem će cijene cjelokupnog ponuđenog asortimana tijekom cijele godine biti snižene od 30 do 50 posto. Naime, ovaj će outlet na čak 1200 četvornih metara u prostoru zgrade bivšeg Europatradea objediniti ponudu drogerija i parfumerija, ali i raznovrsnih proizvoda za kućanstvo, kao i tehnike. 

Svoja će vrata kupcima otvoriti u srijedu, 17. travnja, u 14 sati, a u bogatom asortimanu naći će se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Vilede, Make Up Revolutiona ili pak  Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji će se prvi put naći na policama neke hrvatske trgovine. 

Kupci će tako na jednom mjestu moći nabaviti proizvode namijenjene svim generacijama i potrebama, a asortiman ponuđenih artikala će se stalno mijenjati, kako bi sve neophodne potrepštine u svakom trenutku mogli nabaviti po najnižim cijenama, bez da pri tome u bilo kojem segmentu bude narušena kvaliteta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao potrošači često smo skloni mišljenju da cijena koja je dosta niža od uobičajene podrazumijeva i lošiju kvalitetu proizvoda. Međutim, ovdje to nije slučaj. Naprotiv, riječ je o njemačkim proizvodima namijenjenim njemačkom tržištu, koji zadovoljavaju jako visoke standarde kvalitete. Budući da ih veliki njemački lanci nabavljaju u enormnim količinama i da su ponudu prisiljeni stalno nadopunjavati, vremensko razdoblje u kojem ih izravno nude kupcima je jako malo i u tako kratkom roku se ne stignu prodati. Upravo zbog toga mi smo u mogućnosti ponuditi ih hrvatskim kupcima po najnižim cijenama pa ne moraju brinuti o tome je li proizvod ispravan ili pred istekom roka trajanja“, pojasnio je jedan od suvlasnika Five Star Outleta, Franjo Šarić. 

Također, iako ponuda svakog outleta podrazumijeva cijene niže od onih uobičajenih na tržištu, kupci često ostaju razočarani jer visinu popusta na koje u pojedinim outletima nailaze mogu realizirati i tijekom sezonskih sniženja ili pak pojedinačnih promotivnih akcija. „Ovo je outlet u pravom smislu te riječi i u potpunosti smo sigurni da će kupci prepoznati kvalitetu proizvoda, da će biti jako zadovoljni cijenama te da će se u Five Star Outlet rado vraćati“, zaključio je Šarić. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj