Obavijesti

Promo sadržaj

Veliki glazbeni spektakl Jinxa u Domu sportova u Zagrebu

Veliki glazbeni spektakl Jinxa u Domu sportova u Zagrebu
5

Jinxi nam 4. svibnja pripremaju veliki glazbeni spektakl kojim obilježavaju svoju veliku obljetnicu

Od prvog velikog hita Jinxa 'Smijem se' prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo 'Easy', Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’,  'Koliko suza', 'Tamo gdje je sve po mom’, preko 'Na čemu si ti', 'Da smo se voljeli manje', 'Jesmo li dobro?', 'Maradona' i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike. 

Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture kada su premijerno predstavili dugoočekivani album - 'Pogrebi & Pomiriši'!

Što se tiče obljetničkih koncerata, oni su uvijek baš zbog toga što su obljetnički, jako posebni, a i činjenica da smo u Domu sportova daje na težini i euforiji vezano uz ovaj koncert. Pripremili smo razne zanimljivosti, neke dodatne produkcijske detalje, goste, zanimljivu scenu. Sve skupa zahtjeva malo više truda tako da smo u radnoj atmosferi trenutno, imamo dosta vremena za pripremu i nadamo se da će sve biti kako treba.“, kaže Jadranka Ivaniš Yaya.

Na pozornici će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa, dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili koja je već poznata zagrebačkoj publici!

Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota 'Nije svejedno' u Lampshade Media izdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara). 

"Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen" , ističu Artan Lili.

Sigurni smo da će ova kombinacija oduševiti publiku Jinxa, a uskoro ćemo najaviti još neke od gostiju zagrebačkog koncerta. Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju!

ULAZNICE

Ekskluzivno za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna je ograničena količina ulaznica za koncert Jinxa s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima.

Prodajna mjesta:
* Rockmark - Berislavićeva 13, Zagreb 
* Dirty Old Shop - Tratinska 18, Zagreb 
* Dallas Records - Paromlinska 49/1, Zagreb 
* Dallas Music Shop Rijeka - Splitska 2a 
* prodajna mjesta Eventima 
* ONLINE Eventim.hr 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.