Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Veliki požar u tvornici konaca u Oroslavju, izgorjelo je skladište

Svi sustavi su dobro funkcionirali, protupožarna vrata su se odmah zatvorila. Uspjeli smo spasiti strojeve i već tražimo dodatne skladišne prostore, rekao je član Uprave tvrtke Saša Muminović

Požar Oroslavlje
Foto: čitatelj
27 komentara

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u četvrtak je posjetila tvrtku AquafilCRO u Oroslavlju kojoj je u jutarnjim satima u požaru u potpunosti izgorjelo skladište te izrazila potporu radnicima i upravi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliki požar u tvornici konaca u Oroslavju, radnici u šoku: Vatrogasci su uspjeli spasiti vrijedne strojeve Više na http://bit.ly/2rCGWPp Novinar: Helena Tkalčević

Posted by 24sata on 25. siječnja 2018

Predsjednica je posjetila tvrtku u sklopu svog trodnevnog boravka u Krapinsko-zagorskoj županiji, a nakon što je obaviještena o požaru u kojem je izgorjelo skladište tvrtke za proizvodnju konaca, puno gotovih proizvoda te sirovine.

Pohvalivši intervenciju vatrogasaca kojom je spriječeno širenje požara na proizvodni pogon, predsjednica je istaknula i solidarnost gospodarstvenika u županiji koji su upravi tvrtke već ponudili svoje skladišne prostore dok ponovno ne izgrade svoje skladište.

- Potpora upravi radnicama i radnicima. Mislim da je svima ovo pomalo bio šok. Nadam se da će se sve kroz ti do četiri dana normalizirati, kao što kaže uprava - kazala je Grabar Kitarović.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Skladište izgorjelo do temelja

Tvrtka AguafilCRO je u listopadu prošle godine u rad pustila nove strojeve, vrijedne više od 2,5 milijuna eura.

Član Uprave tvrtke Saša Muminović kazao nam je da očekuje da će se proizvodnja normalizirati vrlo brzo. 

- Izgorjelo je skladište sa sirovinom i gotovim proizvodima. Skladište je izgorjelo do temelja. Sreća u nesreći je da nitko nije ozlijeđen - rekao nam je Muminović i dodao da su radnici do dolaska vatrogasaca počeli sami gasiti požar. 

- Svi sustavi su dobro funkcionirali, protupožarna vrata su se odmah zatvorila. Uspjeli smo spasiti strojeve i već tražimo dodatne skladišne prostore - kaže Muminović. Očevid će se obaviti sutra

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: čitatelj

 

Možda vas zanima i ovo:
Message