Obavijesti

Promo sadržaj

Veliko otvorenje offroad poligona u Zaprešiću

Veliko otvorenje offroad poligona u Zaprešiću
6

U sklopu Offroad Adventure Campa, u svibnju će se održati i prvi međunarodni sajam kamp opreme i vozila

Otvoren je offroad poligon kod Westgate Shopping Citiya u Zaprešiću uz koji će se od 24. do 27.5. održati prvi i jedinstveni međunarodni tematski sajam automobila, motocikala, bicikala, kampera, opreme za kampiranje i ostale auto-moto i outdoor opreme. U suradnji sa Westgate Shopping Cityjem, a pod pokroviteljstvom grada Zaprešića, Ministarstva turizma i Hrvatske Gospodarske Komore ovaj događaj,  prvi takve vrste u regiji,  još jedan je u nizu atraktivnih turističkih događanja koji unapređuju i obogaćuju turističku ponudu Grada Zaprešića.

„Ovo su hvale vrijedni napori koji će sigurno utjecati na dodatnu turističku ponudu grada Zaprešića“, istaknuo je Damir Benčević, zamjenik gradonačelnika Zaprešića.

„Zahvaljujemo sponzorima na hrabrosti da zajedno s nama krenu u Offroad Avanturu koja će zasigurno donijeti puno novih zabavnih sportskih sadržaja na ovom prostoru. Nadamo se da ćemo imati sreće s vremenom i da ćemo realizirati projekt koji će biti interesantan velikom krugu ljudi“, kazao je Igor Pecotić voditelj projekta Offroad Adventure Camp.

Na površini od 65.000 m2 prostirat će se čak tri tematska parka - Camping park, Show park i Offroad park.

Veliki offroad park zauzima nešto više od 23.000 metara kvadratnih, a u sklopu parka uređene su za sada dvije koncepcijske staze: Offroad staza – na kojemu će se testirati atraktivna SUV i 4x4 vozila i  Motocross staza – staza za motocikle, quadove i bicikle, na kojoj će se moći natjecati svi zainteresirani. Demo vožnje i natjecanja organizirat će Nenad Šipek najtrofejniji vozač motocross-a u Hrvatskoj koji je ukupno 18 puta osvojio naslov Prvaka Hrvatske.

„Došao je i taj dan. Sretan sam, uspjeli smo sve napraviti. Nadam se da će ljudi dolaziti i učiti, posebno djeca. Ovo je težak sport, ali drago mi je da se diže iz godine u godinu. Na početku je uvijek teško. Ja sam prvi koji je krenuo voziti po Europi, ovojio sam europsko i svjetsko prvenstvo. Neka nam se klinci jave, imamo iskustva, znat ćemo ih uputit u ovaj atraktivan sport“, kazao je Nenad Šipek predsjednik MK MX Šipek.

U sklopu Show parka predstavit će se noviteti i iz auto industrije, testna i rabljena vozila, motocikli, quadovi i bicikli te oprema za planinarenje, trčanje i slobodno vrijeme na otvorenom.

Cijena ulaznice za sajam iznosi 10 kuna za starije od 18 godina. Ulaznica ujedno služi kao kupon za konzumaciju pića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve