Obavijesti

News

Komentari 3

Velpro će osigurati pogodnosti i povećati plaću za 550 radnika

Velpro će osigurati pogodnosti i povećati plaću za 550 radnika

Velpro trenutno posluje na 21-oj lokaciji Velpro centara diljem Hrvatske s više od 250 vozila koja prate suvremene standarde distribucije i osiguravaju kvalitetnu logističku podršku za sve partnere

VIDEO

Na danas održanom sastanku Uprave i Radničkog vijeća Velpro-centra d.o.o. donesena je odluka o trajnom povećanju plaće od prosječno 8% za 550 zaposlenika Velpro-centra sa najnižim koeficijentima. 

Od navedenog broja zaposlenika za ukupno 340 radnika obalnih centara, privremeno povećanje koeficijenata za prosječnih 8% realizirano je već u svibnju ove godine, kao mjera stimulacije i pripreme za nadolazeću turističku sezonu uslijed povećanja obima posla. Za ovaj dio zaposlenika s najnižim koeficijentima povećanje plaće postaje trajno, a za sve ostale zaposlenike povećanje će stupiti na snagu od 1. kolovoza 2017. godine. 

Također je dogovoreno i produženje Kolektivnog ugovora do kraja 2017. godine sa svim pogodnostima koje uključuju božićnice, uskrsnice, regrese kao i osiguravanje svih ostalih radničkih prava većih od zakonske obveze. 

- Zadovoljan sam da smo osigurali povećanje plaće za gotovo polovicu ukupno zaposlenih u našoj tvrtki, kao i produljenje svih radničkih prava iz Kolektivnog ugovora. Vjerujem da to predstavlja dodatnu motivaciju za sve naše zaposlenike u ključnom trenutku naše poslovne realizacije u ovoj turističkoj sezoni. Na takav način je osigurana i veća kvaliteta usluge za sve naše partnere, a pogotovo one u HoReCi kao i segmentu male trgovine Plus marketa - kazao je Ivan Šantorić, predsjednik Uprave Velpro-centra d.o.o.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zlatica Štulić, dipl.iur., predsjednica Sindikata trgovine Hrvatske također je izrazila svoje zadovoljstvo donesenim odlukama sa sastanka.

- Ispred Sindikata trgovine Hrvatske ističem da sam zadovoljna postignutim dogovorom s Upravom društva o produljenju važenja Kolektivnog ugovora Velpro-centra d.o.o. do 31.12.2017. godine. Radnicima je vrlo važno da znaju da će ostvarivati sva svoja stečena prava i dalje. Povećanje koeficijenata,  gotovo polovici radnika je vrlo značajno u ovom gospodarskom trenutku i radnici istu odluku pozdravljaju.S Upravom ćemo i dalje razgovarati i kroz socijalni dijalog  štititi i promicati interese radnika Vepro-centra - kazala je.

Velpro, partner za profesionalce, namijenjen je prvenstveno potrebama malih trgovaca, hotelijerstva, ugostiteljstva i javnog sektora, odnosno pravnih osoba i obrtnika koji na jednom mjestu mogu obaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog poslovanja.

Velpro trenutno posluje na 21-oj lokaciji Velpro centara diljem Hrvatske s više od 250 vozila koja prate suvremene standarde distribucije i osiguravaju kvalitetnu logističku podršku za sve partnere. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman 12.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 800 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive.

Velpro je također i važan partner maloj hrvatskoj trgovini, primarno kroz projekt Plus Marketa, koji trenutno ima više od 1100 prodajnih mjesta partnera i koji je namijenjen malim trgovcima s ciljem podrške, očuvanja i unapređenja njihovog poslovanja.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a