Jamnica je vodila pobjednike natječaja i njihovu pratnju na "slani" obilazak zagrebačkog adventa. Pročitajte što su isprobali i što preporučuju kao obvezne adventske lokacije
Veprova kobasica, Empanada i ostale preporuke s Adventa
Jamnica je ove godine odlučila dati svojim korisnicima glavnu riječ kad je Advent u Zagrebu u pitanju. Organizirali su tri obilaska (slani, slatki i tekući) i poveli po pet ljudi s pratnjom. Prvi obilazak je bio u srijedu, a kušali su se slani specijaliteti s adventskih štandova.
Odlukom Jamnica recenzenata, pobjednik testiranih štandova je onaj u Cheese baru (Trg bana Jelačića) i to zbog njihove veprove kobasice. Za nju je stiglo najviše pozitivnih komentara i preporuka.
Ekipa koju je Jamnica povela na slani obilazak kušala je hranu na sedam lokacija zagrebačkog adventa. Od Klovićevih dvora, preko Europskog i Trga bana Jelačića do najvećeg Strossa.
Kušali su kobasice, empanade, burgere, hot dogove i porchette, bocadille i smotane kobasice. Što dobro jesti na Adventu i koje su preporuke Jamnica adventurista, pročitajte na web stranici Jamnice.
Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti gradaFantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.Održivi razvoj kao odrednica poslovanja osiguratelja u borbi protiv klimatskih promjena
Društva za osiguranje primjenjuju čitav niz održivih pristupa unutar svojih poslovnih strategija