Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Veslač protiv vaterpolista: Tko je u boljoj formi?

Ambasador ProSporta Damir Martin izazvao je kolegu olimpijca Pavu Markovića na odmjeravanje snaga u novom ProSport izazovu

Foto: Jamnica

Odlična atmosfera i pravi sportski duh obilježili su ovaj zanimljiv dvoboj srebrnog olimpijca Damira Martina i trofejnog vaterpolista i olimpijca Pave Markovića. U OrlandoFit Green Gold Gym Centru, dvorani posebno opremljenoj upravo za ovaj sportski susret, Damir i Pavo natjecali su se u snazi, izdržljivosti, brzini i ravnoteži. Nadmetanje dvaju sportaša proteklo je u odličnom raspoloženju i uz veliko zanimanje brojnih prisutnih poklonika sporta, koji su pljeskom i navijanjem bodrili svoje favorite. U konačnici, Damir Martin pokazao je da je u odličnoj formi i odnio pobjedu s lakoćom. 

Foto: Jamnica
 
„Vrhunski rezultati uvijek, pa tako i u sportu, zahtijevaju mnogo truda i odricanja, stoga je dobro imati uza sebe partnera kao što je ProSport. Nadam se da ćemo kroz dosad održane i sljedeće izazove s mojim kolegama sportašima podići svijest o važnosti uključivanja sportskih aktivnosti u svakodnevni život i važnosti brige o zdravlju“ – poručio je Damir Martin, ambasador ProSporta. 
 
Osim redovitog treniranja, jedna od tajni uspjeha u sportu je i pravilna prehrana i unošenje hranjivih tvari za proizvodnju dovoljno energije za tjelesne napore. Veliku pomoć sportašima i rekreativcima pri tome pruža izotonični napitak Jamnica ProSport, obogaćen palatinozom kao šećerom iz prirodnog izvora koji se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnog šećera i dugotrajniji je izvor energije. ProSport Superfruits dodatno je obogaćen i L-karnitinom, čije sudjelovanje u pretvorbi energije iz masti izdvaja ProSport od drugih izotoničnih napitaka. ProSport pridonosi i ukupnom dnevnom unosu vitamina, minerala, ugljikohidrata i vode potrebne za održavanje normalnih tjelesnih i kognitivnih funkcija i povećava tjelesnu izdržljivost.
 
Savjete o pravilnom vježbanju i prehrani dostupni su i na ProSport Viber public Chatu, na kojem uz šaljive stickere korisnici mogu razmjenjivati iskustva, odabrati trening po svojoj mjeri ili pronaći društvo za trening. Jer, i u digitalnom je svijetu poželjno biti u dobroj  formi. Potražite ProSport Viber public chat i saznajte sve o prednostima bavljenja sportom.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message