Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vezala kćer lisicama i lancima i pretukla do smrti: 'Mrzila ju je'

Irina je bila u braku, ali vratila se majci zbog čestih svađa sa suprugom. Susjedi kažu da je majka prema njoj bila vrlo stroga i optuživala ju za "nedolično ponašanje i razuzdan život"...

Foto: Facebook
22 komentara

Majku (66) iz Moskve uhitili su pod sumnjom da je svoju kći (37) vezala lisicama i lancima i potom ju do smrti pretukla. Nesretna Irina Moskvitina preminula je od teških ozljeda na operacijskom stolu. Unatoč velikim naporima, liječnici joj nisu uspjeli spasiti život.

Majka Olga Moskvitina na ubojstvo se navodno odlučila jer je Irina bila ovisnica o drogama i obitelj nije mogla platiti njeno liječenje. Zbog ovisnosti su ju, navodno u trenucima krize, i vezivali lancima na što je ubijena pristajala.

Irina je bila u braku, ali vratila se kod majke zbog čestih svađa sa suprugom. Susjedi kažu da je majka prema njoj bila vrlo stroga i optuživala ju za "nedolično ponašanje i razuzdan život", piše Daily Mail.

- Rekla mi je da se s mužem ne slaže i da se vraća majci. Njena majka ju je mrzila, nikad ju nije niti željela. Irina se nikad nije mogla nositi s njom jer nije znala kako joj uzvratiti. Olga je uvijek vikala na nju, rekla je prijateljica ubijene i dodala:

- Prošli tjedan sam ju pitala hoće li prespavati kod mene. Odgovorila mi je: Ne, mama bi me ubila!

U policiji su potvrdili da je Irina imala ozljede po tijelu, osobito oko glave. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message