News

Komentari 51

Video: Karlovački divljak koji je izletio s ceste dobio je prijavu

Video: Karlovački divljak koji je izletio s ceste dobio je prijavu

Dok je divljao za volanom, u blizini je bilo dosta prolaznika. Na snimci se vidi i dijete koje se vjerojatno vraćalo iz škole ili je bilo na putu u školu. Vozač ima 29 godina i lakše je ozlijeđen u nesreći

Snimka divljaka koji u Karlovcu pretječe po traci za skretanje lijevo pa gubi kontrolu i zabija se u reklamni pano šokirala je Hrvatsku. 

POGLEDAJTE SNIMKU

Video je prvi objavio KAportal, a policija je otkrila detalje o vozaču koji je lakše ozlijeđen u nesreći u četvrtak u karlovačkoj četvrti Grabrik.

Vozač ima 29 godina, dobit će prekršajni nalog

U vrijeme kad je divljao na cesti je bilo prolaznika, a na snimici se vidi i jedno dijete koje se vjerojatno vraćalo iz škole ili je bilo na putu u školu. 

Prava je sreća što divljak u crvenom Seatu nije nikoga ozlijedio. 

Mladi ginu na hrvatskim cestama, ali ni prepune crne kronike takvih slučajeva, a ni stroži zakoni na neke jednostavno ne djeluju. Policija je objavila da vozač ima 29 godina, da je vozio automobil karlovačkih registracija te da je lakše ozlijeđen.

- Nepropisno je pretjecao i nije prilagodio brzinu stanju ceste. Izletio se i udario u nosače oglasne ploče. Protiv njega ćemo podnijeti prekršajni nalog - objavili su na službenoj stranici PU Karlovačke.
 

Najčitaniji članci