Obavijesti

Promo sadržaj

Video: Riješi se umornog izgleda brzo i prirodno

Video: Riješi se umornog izgleda brzo i prirodno
2

Odlazak pod nož zamijenili su neinvazivni tretmani. Ponekad je jako teško procijeniti koliko žena ima godina, ako je njegovana na prirodan način. San svake žene je imati blistavu, lijepu kožu i zategnuto tijelo.

Kako je jedno od najvažniih pitanja u estetskoj medicini izbor stručnjaka i tretmana za anti-age brigu o vašem licu u Dermamedu nemaju dilemu jer na sva pitanja imate odgovor kroz  stručnu pomoć. 

Mogu li se zahvati kombinirati ? Treba li ih ponavljati? Moguće komplikacije? Iskustvo? 

Zimski period godine idealno je  vrijeme za obnovu kože, ali ipak tri tretmana najbrže otklanjaju umoran izgled lica i dugotrajno vraćaju svježinu.

Podizanje kože kapaka bez operacije

Najnoviji hit estetske medicine je podizanje kapaka i uklanjanje viška kože plazmom, potpuno neinvazivno PLASMAGE uređajem. To je jedna od većih novosti u estetskoj medicini i najtraženiji tretmana za otklanjanje  umornog izgleda. Iz aparata doslovno izlazi energija kao munja koja toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena  spržiti se, nego samo ispari i topi se pred našim očima. Nestaje višak kože na gornjim kapcima, podižu se i otvaraju oči. 

Lifting - podizanje kože lica

Zategnuta koža vraća licu mladost i svježinu te se aktivnim tretmanima zaustavlja prirodni proces starenja. Uz laser, MedVisage  i Cryo Lifting poznatiji su i kao ne kirurški “face lifting” jer snažno podižu i zatežu kožu. Hladni Cryo lifting je idealan jer pojedine problematike kože ne dopuštaju tople tretmane. Rezultat je odmah vidljiv i dugotrajan.

Hidratacija lica

Iznimno je važno obnoviti i osnažiti upravo unutarnji sloj kože kako bi ona trajno imala blistavi sjaj i zategnutost. Problematika svake kože je različita te se individualnim razgovorom osobi prilagođava plan tretmana. Ovisno o godinama i stanju kože najčešće se koristi mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler, ultrazvuk, različite vrste pilinga, dermapen te dodatna hidratacija na bazi mezoterapije i skinboostera koji vraćaju vlažnost, volumen i izgubljeni hijaluron. 

Tajne učinkovitosti su u kombinaciji tretmana i vrhunskih aparati te patentirani Dermamed način rada, a te tajne uspješnosti ne otkrivamo. Doktorica  Anđela Prolić i konzilij stručnjaka za kožu i tijelo svakodnevno odlučuju o individualnim postavkama aparata i duljini rada tretmana te imaju čarobnu formulu što znaju naši klijenti. To je ta razlika isti aparat bolji rezultat. 

Uz ove tretmane često se oblikuje i cijeli profil lica, podbradak, brada, ravna nos te uklanjaju podočnjaci i ožiljci. Traženo je i povećanje gustoće kose, vampirski lifting, oblikovanje usana, zatezanje tijela, trajno uklanjanje dlaka, masnih naslaga i celulita, a sve to bez kirurgije i produženog oporavka. 

Kada koži osiguramo prirodan balans vidno se poboljšava tekstura, elastičnost, te se vraća svjež, prirodan i njegovan izgled.  Tisuće zadovoljnih klijenata, kvaliteta rada, edukacija djelatnika i ulaganje u tehnologiju učinili su Dermamed prepoznatljivim u cijeloj regiji. Imate li još dilema i želite saznati više slobodno kontaktirajte Dermamed na dermamed.info@gmail.com ili telefonski na 021/785-828.

Pratite Dermamed na Instagramu, Facebooku i Youtube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu