VIDEO Šokantne snimke kod tunela Učka: Nepoznati vozač opasno pretjecao kolonu vozila | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 122

VIDEO Šokantne snimke kod tunela Učka: Nepoznati vozač opasno pretjecao kolonu vozila

VIDEO Šokantne snimke kod tunela Učka: Nepoznati vozač opasno pretjecao kolonu vozila

Čitatelji koji su nam poslali snimke ove opasne vožnje odmah su kontaktirali i policiju, ali još uvijek nije poznato je li policija našla vozača. Poslali smo upit policiji, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo

VIDEO

U tunelu Učka trenutno se vozi uz privremenu regulaciju prometa zbog radova, a ove je nedjelje još uvijek nepoznat vozač valjda toliko bio frustriran stanjem u prometu da se upustio u nevjerojatno opasan slalom kroz sam tunel, a kasnije i po cesti nakon izlaza iz tunela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Opasno pretječe aute u zavojima 00:50

Šokirani čitatelji poslali su nam snimke na kojima se vidi kako crveni automobil prvo pokušava pretjecati u samom tunelu, ali od tog nauma ubrzo odustaje jer je primjetio da mu iz suprotnog smjera dolazi drugi automobil pa se vraća u svoju traku.

Nakon tunela kreće u nevjerojatno opasan podvig gdje preko pune linije i između postavljenih sigurnosnih stupića kreće pretjecati kolonu vozila, a nakon što je pretekao jedan automobil vraća se u svoju traku i to neposredno prije oštrog zavoja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Šokantne snimke kod tunela Učka: Nepoznati vozač opasno pretjecao kolonu vozila 00:50

Uskoro je opet ponovio istu radnju, a ovaj put je pretekao više automobila kada se iza oštrog zavoja pojavio crni automobil iz suprotnog smjeran s kojim se jedva mimoišao.

Čitatelji koji su nam poslali snimke ove opasne vožnje odmah su kontaktirali i policiju, ali još uvijek nije poznato je li policija pronašla ovog vozača. Poslali smo upit PU primorsko-goranskoj, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 122

VIDEO