News

Komentari 7

VIDEO Sramotno! Gdje je nestao čovjek? Poštar ostavio staricu u snijegu, dobio ekspresni otkaz

VIDEO Sramotno! Gdje je nestao čovjek? Poštar ostavio staricu u snijegu, dobio ekspresni otkaz

Poštar iz Škotske je ostavio staricu (72) da leži u snijegu nakon što se ona poskliznula i pala. Iako ga je molila za pomoć, rekao joj je da je umoran i otišao. Dobio je otkaz

Na snimkama se vidi kako poštar Royal Maila ignorira Patriciju Stewart (72), unatoč njezinim molbama za pomoć. Nije joj htio pomoći jer je, kako je rekao, bio previše umoran. 

- Ne mogu ti pomoći. Umoran sam. Apsolutno umoran - govori poštar. 

Obitelj od Patricije bila je zgrožena postupkom poštara i požalili su se pošti gdje radi.

- Bila sam šokirana i zgrožena. Pazim na baku od rujna. Mislila sam da nitko neće ostaviti staricu od 72 godine da leži na zemlji. Ali, onda sam vidjela videozapis. Da nema videa, ne bih vjerovala da se tako nešto dogodilo. Ne znam što je poštar mislio. Ovo je bizarno  - ispričala je nećakinja Sheryl.

Dodala je kako je baki nedugo nakon što je poštar otišao pomogla jedna djevojka koja je zatim pozvala susjeda u pomoć.

- Evo našeg poštara jutros, moja baka je pala i ležala na podu u snijegu! Ako pažljivo slušate, čut ćete kako poštar kaže: 'Ne mogu ti pomoći. Već dugo radim vani po ovakvom vremenu' i odlazi ostavljajući  72-godišnjakinju koja leži u snijegu - napisala je Sheryl na svom Facebooku.

Dodala je i kako se njezina baka osjeća dobro te da dobiva puno poruka podrške od drugih poštara. Iz Royal Maila su rekli kako  istražuju ovaj incident.

- Jako nam je žao što smo saznali za ovaj incident i zbog nevolje koju je izazvao. U kontaktu smo s ovom obitelji i istražit ćemo ovaj incident - rekao je glasnogovornik Royal Maila, a piše The Sun.

 

 

Najčitaniji članci