News

Komentari 85

VIDEO Vozač kod Svetog Roka: 'Stojimo u koloni, ovo je kaos'

VIDEO Vozač kod Svetog Roka: 'Stojimo u koloni, ovo je kaos'

Trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci i obratno, objavio je HAK u srijedu

Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici, Gorskom kotaru, dijelu Karlovačke i Zadarske županije, uključujući autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica, A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo II te državne ceste: DC1 Čeglje-Korenica-Gračac-Knin, DC3 Zdihovo-Delnice-Kikovica i DC8 Senj-Karlobag-Sveta Marija Magdalena, piše HAK.

- Kolona je nekih pet kilometara, nikako se ne krećemo. Stojim već sat i pol u smjeru Zagreba. Cesta nije ni očišćena ni posipana, ovo je kaos - ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kaos na autocestama

Kaos kod Svetog Roka

Trenutno nema slobodnog cestovnog pravca za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Hrvatskom primorju ili Istri, i obrnuto.

- Već više od 45 minuta čekali smo u koloni, vidio sam i kamion sa specijalnim teretom koji je zapeo u snijegu. On je bio jedan od razloga što je nastala kolona. Sada smo prošli, na cesti ima bar 15 centimetara snijega - ispričao nam je čitatelj. 

Najčitaniji članci