News

Komentari 118

'Vidio je da ga snimaju, ali nije ništa rekao. Samo je razbijao...'

'Vidio je da ga snimaju, ali nije ništa rekao. Samo je razbijao...'

Nisam ni primijetio da je auto na zebri dok do njega nije došao muškarac s maljem. Ništa nam nije bilo jasno. Kad je počeo razbijati, ostali smo šokirani, rekao nam je čitatelj

U četvrtak oko 9.15 sati u splitskoj Bihaćkoj ulici muškarac je maljem razbio Golf. Iako je vidio da ga prolaznici snimaju, ništa nije rekao te se, srećom, nije okomio na njih. Kasnije se otkrilo kako je auto zapravo njegov.

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Prvo se okomio na stražnje staklo. Nakon što se staklo rasprsnulo, prešao je na vozačevu stranu i razbio bočne prozore. Potom je lupao po prednjem staklu i krovu vozila te se vratio do prtljažnika. Tamo je uništio stražnje svjetlo, opalio maljem po prtljažniku i krenuo desnom stranom vozila. Razbio je bočne prozore te na kraju i prednja svjetla.

Što ga je nagnalo na ovakav čin, još nije sasvim poznato. Navodno je riječ o frustracijama zbog privatnih problema imovinskoga karaktera. Kako doznajemo, imao je i zdravstvenih problema.

Nakon što je uništio auto, sam se predao policiji. Kako doznajemo, prijavit će ga zbog remećenja javnog reda i mira. Budući da je u postaju došao u teškom psihičkom stanju, odmah su pozvali Hitnu, koja ga je odvezla u bolnicu.

Najčitaniji članci