Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
169 komentara

Vidjelica iz Međugorja pred komisijom: Gospa mi još priča

Ivanka Ivanković – Elez je pred Međunarodnom komisijom za Međugorje izjavila kako joj se i dalje ukazuje Gospa. Povjerila joj je molitve za budućnost obitelji

Z. Grizelj/PIXSELL
Foto: Z. Grizelj/PIXSELL
169 komentara

Gospa mi i dalje govori, navodno je izjavila Ivanka Ivanković – Elez pred Međunarodnom komisijom koja treba proučiti fenomen navodnih Gospinih ukazanja u Međugorju, objavljuje današnji list Messaggero. Ivanka Ivanković – Elez je prije nekoliko dana bila primljena pred vatikanskom komisijom osnovanom prije godinu dana i kojoj je na čelu talijanski kardinal Camillo Ruini, ali sadržaj njezina iskaza nije objavljivan. Sada je Messaggero objavio kako je Ivanka komisiji ispričala sve što joj se događa, te kako joj se Gospa ukazuje svake godine 25. lipnja, odnosno na dan kada se prije točno 30 godina Gospa prvi puta ukazala međugorskim vidjelicama.

Ivanki je, navodno, Gospa povjerila molitve za budućnost obitelji. Messaggero ne iznosi više nikakvu izjavu Ivanke pred vatikanskom komisijom, već objavljuje povijesne podatke o Međugorju. List objavljuje i izjavu kardinala Ruinija izrečenu prije nekoliko dana dopisniku Večernjeg lista. „Još smo daleko do zaključenja rada“, izjavio je Ruini koji je dodao kako komisija mora raditi u tajnosti. Svoje rezultate komisija će obznaniti Kongregaciji za nauk vjere, koja će donijeti svoje zaključke i iznijeti ih Papi. Tek tada će se objaviti do kakvih je rezultata došla komisija, koja će, kako doznajemo, na sljedeće svjedočenje pozvati Vicku Ivanković.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message