Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte Belitu, vidovnjakinju koja nosi ključ sudbine

Upoznajte Belitu, vidovnjakinju koja nosi ključ sudbine
1

Ime mi je Belita. Od rođenja posjedujem dar vidovitosti i intuicije koji mi je podaren da pomažem ljudima

Moj otac Sead, cijenjeni seoski hodža, prenio mi je svoje znanje otvaranja zvijezda i potaknuo me da posvetim svoj život većem cilju. 

Više sile otkrile su mi tajne tarota i podarile ključ sudbine kojim otvaram vrata prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ezoterijom, proricanjem i vidovitošću se bavim više od 30. godina. Ne mogu s vama podijeliti tajne svojih tehnika i rada, ali vam mogu dati odgovore koje primam iz viših dimenzija onoga Svijeta. Dovoljno mi je da čujem vaš glas kako bih vidjela vašu sudbinu.

Radim već godinama s ljudima s područja cijele bivše Jugoslavije, jer u duši sam nomad kojeg nevidljiva sila šalje da traži ljude kojima je moja pomoć najpotrebnija. Ako osjećate poziv u sebi da me nazovete znajte da ste na putu vašeg iscjeljenja. Izuzetno sam suosjećajna osoba, ne mogu to sakriti ni kada susretnem osobe koje su licemjerne i zle. Jednostavno sam takva da volim sve ljude.

Dajem vam savjete za sretne veze pomoću ljubavnog tarot otvaranja. Saznajte već danas odgovore na pitanja o bračnom partneru, ljubavnicima i budućem ljubavnom životu:
da li vas partner zaista voli, kolike šanse su za uspjeh vaše veze, kako vratiti partnera, hoće li Vas Vaša simpatija ikada zavoljeti, kakvih muškaraca i žena se trebate kloniti, hoćete li imati djecu i dr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radim ljubavne rituale za ljude koji su nesretni u ljubavi i koji se žele pomiriti sa svojim partnerom. Uspješno već godinama radim zaštite za brak i ljubav. Blokade koristim protiv svih vrsta negativne energije, crne magije, uroka i zlih ljudi. Dovodim do harmonije životne energije, vraćam pozitivno raspoloženje i otklanjam crne misli. Osobe koje su pod utjecajem crne magije izložene su psihičkom, duhovnom i svim drugim vrstama propadanja. Zato je izuzetno važno obratiti se na vrijeme stručnjaku.

Moji odgovori dat će vam nadu i riješiti vas strahova i strepnji koji vas muče.

Kontakt gđa.Belita

064 605 605
Tel 6,99 kn/min
Mob 8,41 kn/min

www.astrologija-tarot.hr

Aurora u.o.   |   Slave Raškaj 10, Karlovac   |   OIB: 12533330791   |   info: 0992501470 | +18

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...