Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra - beskompromisno dobra!

Vidovnjakinja Sandra - beskompromisno dobra!
1

Ako vas more ljubavni, poslovni, obiteljski ili financijski problemi i ne znate kako dalje, obratite se vidovnjakinji Sandri! Njen ugodan i mio glas odmah će vas smiriti, a njene tople smeđe oči uliti povjerenje

Sandrin izuzetan vidovnjački Dar, besprijekorna intuicija te umijeće gledanja u nekoliko vrsta karata i grah omogućavaju joj da do posljednjih detalja pronikne u vašu prošlost, sadašnjost i budućnost te vam pruži samo najbolje savjete! Veliko srce ove zagrebačke vidovnjakinje puno je ljubavi i razumijevanja prema svima koji joj se obrate. Zbog svega Sandru su kao najbolju dosad prepoznale na tisuće ljudi, muškaraca i žena, mlađih i starijih osoba iz Europe i cijeloga svijeta! Sandrin telefon neprestano zvoni, a u njen poštanski sandučić redovito stižu pisma zahvale i fotografije njenih zadovoljnih klijenata! Sandrinoj pozitivnoj energiji ne može se suprotstaviti ni najsnažnija crna magija! Požurite i nazovite je - vaš će život sasvim sigurno promijeniti nabolje!

Sandra je spasila moju kćer od nameta

Problemi gđe Jasminke iz Zagreba započeli su rastavom od supruga prije 10 godina.

-Prevario me s jednom puno mlađom ženom i ostavio samu s dvije kćeri koje sam sama morala podizati i školovati - započinje svoju priču Jasminka.

- Nije mi bilo lako i trebalo mi je dugo da se oporavim od tog šoka. Ali najteže mi je ipak padalo to što nam bivši muž i njegova nova žena nisu nikada dali mira. Zivkali bi me na telefon, vrijeđali i napadali - prisjeća se Jasminka koja je jednoga dana kraj ulaznih vrata u stan pronašla tragove krvi pa kosti te je kroz naredni mjesec stalno pronalazila neke neobične stvari.

- Iznenada se razboljela moja mlađa kćerka Stela. Naglo je smršavila, a sve pretrage ukazivale su na dobro zdravstveno stanje. Liječnici, pa i oni čije sam usluge skupo platila, nisu znali što je Steli - priča Jasminka koja je zbog svega počela sumnjati u crnu magiju te se za pomoć obratila i raznim alternativcima poput bioenergetičara. Nakon niza neuspjeha, izgubila je nadu u bolji život.

- Jedne noći sam sanjala da ipak ima spasa za moju Stelu. Toga dana sam, dok sam kupovala bon za mobitel, uočila na kiosku časopis Astral. Donijela sam ga kod kuće, ali sam ga samo ostavila na svom noćnom ormariću te je tamo neotvoren stajao narednih 20 dana - govori Jasminka. Jedne je noći Stela završila na hitnoj pomoći te su je zadržali u bolnici. Zabrinuta Jasminka vratila se u stan u ranim jutarnjim satima umorna od tuge i boli jer nije mogla nikako pomoći svome djetetu. Posegnula je u ladicu noćnog ormarića kako bi izvadila tabletu za smirenje kad je Astral pao s ormarića i otvorio se na stranicu na kojoj je bila priča o vidovnjakinji Sandri.

- Nešto me vuklo i pročitala sam sve o Sandri. Nazvala sam je, a ona mi je, prije nego sam uspjela dovršiti prvu rečenicu, točno prepričala naše probleme! Opisala mi je i supruga i njegovu novu ženu. Rekla je da su oni zaslužni za namet nad Stelom i da su zamislili da ću cijeli život patiti ako ona bude bolesna - tvrdi Jasminka i dodaje - Sandra je znala da će Stela iz bolnice biti puštena za dva sata i uskoro je pomogla da Stela ozdravi te je uklonila čari crne magije! Zahvaljujući Sandri danas sam sretna majka mojih kćeri! Obje su zdrave i uspješno su završile fakultete te se zaposlile! Sandri ću biti zahvalna cijeli život, a više i ne vjerujem u slučajnosti - Astral sam očito morala kupiti baš kako bih saznala za Sandru koja nas je spasila!

Sandra nam je vratila sreću

Gđa Marina iz Rijeke živjela je sretnim životom. Suprug i već odrasli sinovi vodili su obiteljski posao. Sve je bilo krasno, svi su bili zdravi, puno su putovali i uživali. - Stariji sin Petar je prije pet godina kući doveo i krasnu djevojku Anitu. Svi smo je zavoljeli - priča Marina koja je uskoro postala i Anitina svekrva.

- Na svadbi mi je Anitina majka ničim izazvana rekla da će nas uništiti. Točno sam zapamtila taj trenutak jer je toliko odskakao od vesele atmosfere. Ali tada sam mislila da se žena napila i da priča gluposti. Mislila sam da je ona dobra i draga žena - sjeća se Marina i nastavlja - Kroz godinu dana dobili smo blizance, unuka i unučicu. Vječito smo se družili s njima, slavili Uskrse, Božiće i rođendane, pomagali im.

Ali jednoga dana Petar se posvađao s ocem i bratom. Prestao se javljati i dolaziti u posjetu roditeljima.

- Sve kao da se promijenilo preko noći. Naša radost i veselje ustuknuli su pred tugom. Suprug i ja smo se razboljeli, posao je slabo išao, unuke nismo viđali… Počela sam sumnjati da stvarno postoje zli ljudi i crna magija - pripovijeda Marina koja se jedne večeri sjetila riječi Anitine majke. Odmah se našla sa svojom najboljom prijateljicom koja joj je dala Sandrin broj jer je i njoj Sandra u sličnoj situaciji puno pomogla.

- Rekla mi je da je Sandra jako draga i da će mi sigurno pomoći i tako je i bilo! Čim mi je čula glas, Sandra je pogodila da sam „nevjerni Toma“, ali kada mi je rekla kako je bilo na Petrovoj svadbi i da je tu sve počelo, znala sam da joj mogu vjerovati - tvrdi Marina i dodaje - Sastala sam se sa Sandrom, a već dan kasnije Petar je došao s unukom i unučicom na vrata! Ispričavao se i molio za oprost jer da nije znao što mu je bilo. Uskoro se i posao vratio na staro, svi smo ozdravili i sve je krenulo na bolje! Sada vjerujem, hvala ti Sandra! Spasila si moju obitelj i vratila nam sreću!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.