Obavijesti

Promo sadržaj

Vidovnjakinja Sandra spašava od crne magije

Vidovnjakinja Sandra  spašava od crne magije
1

Vidovnjakinja Sandra već preko 20 godina nesebično pomaže svima onima s teškim ljubavnim, poslovnim, obiteljskim, financijskim ili zdravstvenim problemima

Sandri ovo omogućava njen božanstveni vidovnjački Dar kojim je blagoslovljena od svoje najranije mladosti. Ovaj su Dar dosad prepoznali njeni brojni klijenti pa o svojoj omiljenoj vidovnjakinji redovito govore u superlativima, dok razglednice i pisma koje Sandra gotovo svakodnevno prima, samo dodatno potvrđuju da je ona vidovnjakinja kojoj nema premca! Njeno toplo srce, mio glas i odlični savjeti koje redovito pruža mnoge su dosad ostavili bez daha! Provjerite i sami! 

Zahvaljujući Sandri smo ponovno zdravi i sretni!

Gđa Tanja iz Zadra je sa suprugom Igorom oduvijek vodila uspješan obiteljski posao. 
Svake godine naše obiteljske vile bile su iznajmljene turistima od travnja do listopada, a u preostalom dijelu godine iznajmljivali smo ih i za posebne prigode poput vjenčanja ili svečanih proslava", priča nam simpatična 50-godišnjakinja Tanja.

"Jednog dana probudila sam se s velikom glavoboljom koja nikako nije prestajala. Ta grozna bol nastavila me pratiti iz dana u dan. U isto vrijeme, Igor je počeo gubiti težinu, ali mislili smo da je to od vrućine i puno rada. Nakon mjesec dana Igor se odjednom srušio na tlo", prisjeća se Tanja sa suzama u očima. 

Ni nakon brojnih pretraga i nalaza liječnika Tanjina obitelj nije saznala zašto se do jučer zdravi Igor odjednom razbolio. Usred sezone, Tanja je tjedan dana s Igorom pohodila razne specijaliste i privatne poliklinike. No, svi su nalazi bili u redu.

"Nije mi bilo jasno što se to dogodilo s mojim suprugom jer je oduvijek bio tako vitalan. A ja sam se bojala spavati jer su me neprestano mučile noćne more. Uporno sam sanjala zmije koje su mi plazile oko vrata i gušile me, a ja sam ostajala bez zraka. Od straha sam budna prosjedila brojne noći", pripovijeda Tanja.

Istovremeno je i obiteljski posao počeo podbacivati. Gotovo svi gosti koji su rezervirali smještaj otkazali su svoje dolaske. 
Naizgled bez ikakvog razloga, Tanjin se život pretvorio u noćnu moru. Igor je bio sve lošije, a Tanja sve umornija i očajnija. Nije vidjela izlaza. Vrijeme je prolazilo. 

"Zvala sam broj za brojem, ali nitko nije ni izbliza opisao situaciju koja je zadesila moju obitelj. Mislila sam da za nas nema spasa", priča Tanja koja je, tužna i žalosna, odlučila još jednom prolistati časopis.

"Dvije stranice kao da su se zalijepile jedna za drugu i nekako sam znala da to nije slučajno. Kada sam odvojila te stranice uočila sam priče o vidovnjakinji Sandri i ljudima koje je spasila od najgorih neprilika. Odmah sam je nazvala i dala joj naše datume rođenja", kaže Tanja i dodaje - Sandra je jedina točno opisala sve što se događa s mojim suprugom i s našim obiteljskim poslom!

Znala je i da ja noćima ne spavam, da jedva imam snage da nastavim dalje. Objasnila mi je da je do svega ovoga došlo zbog zavisti naše susjede koja nije mogla gledati kako se uspješno bavimo turizmom!

Da gđa Tanja nije nazvala Sandru na vrijeme, djelovanje crnomagijskih čini proširilo bi se i na njenog sina Alena.

"Hvala dragom Bogu, Sandra nam je odmah pomogla! Moj sin je zaštićen, ja spavam kao mala beba! Igor je puno, puno bolje i jednostavno nemam riječi! Samo mjesec dana nakon mojeg razgovora sa Sandrom, Igor je dobio na težini, posao je ponovno procvao i svi smo ponovno sretni! Sa Sandrom ću sigurno ostati u kontaktu jer je jako draga osoba i spasila je moje voljene od zla! Sandru preporučam svakome jer je zbilja najbolja! Hvala ti Sandra",  poručuje Tanja u čijem životu, zahvaljujući Sandri, ponovno sja sunce!

Sandra me spasila iz ralja razaračice brakova!

"Nakon 20 godina prekrasnog braka moj suprug Sebastian je jednog jutra spakirao kovčeg i nestao. Nije se više javljao i nije mario za bol koju nam je prouzročio. Bila sam shrvana",tvrdi Marica koja je do Sebastijanova naglog preobražaja bila sretna majka i voljena supruga. 

"Došla sam kod Sandre nakon što smo prvo telefonski razgovarale, a već 'na prvu' me Sandra u potpunosti pridobila. Sandra je znala kada je moj suprug otišao od nas! Ona je u potpunosti razumjela čitavu situaciju jer je sve vidjela", tvrdi Marica.

"Mogu samo zahvaliti bogu što sam pronašla Sandrin broj u časopisu! Ona je odmah rekla da smo se suprug i ja obožavali te da je naš brak bio idealan, sve dok se negativne sile nisu sručile na našu ljubav", govori Marica koja je jednom prilikom pratila supruga i saznala da je on u vezi s njenom nekad dragom poznanicom.

"I ovo je Sandra znala! Vjerujte mi, mnoge detalje iz našeg privatnog života Sandra mi je sama ispričala! Dala sam joj samo suprugov datum rođenja", ističe Marica i dodaje: "Sandra je najbolja! Oduševljena sam i njenom dobrotom i toplinom, kao i svime što mi se od posjete Sandri dogodilo!" G. Sebastian se, suznih očiju, prisjetio i kako se vratio svojoj Marici. 

"Kada sam konačno otvorio oči, shvatio sam da me od obitelji odvukla jedna mnogo starija žena koja se bavila crnom magijom. Iznenada, kao da mi se sve razbistrilo u glavi! Osjetio sam kako mi je tijelo lakše, kao i blag i ugodan povjetarac oko glave. Jedino me spoznaja toga da sam imao ikakve veze s tom zlom ženom grozila. Svakako mogu reći da mi je zahvaljujući Sandrinoj intervenciji odmah bilo bolje", tvrdi Sebastian.

"Kada se Marica vratila iz Zagreba u Berlin ja sam to snažno osjećao. Morao sam odmah otići na njena vrata i moliti je za oprost", otkriva Sebastian koji je Marici priznao da je bio u krivu i zaluđen, ali i da ne zna što mu se dogodilo. Naime, događaja iz posljednjih godinu i pol dana tek se maglovito maglovito sjeća, ali je sada ponovno sve u redu.

"Čim je Sandra uklonila čini, odmah je sve bilo kao nekada! Zahvaljujući Sandri, ljubav prema Marici me odjednom razbudila iz tog groznog dubokog sna! Godinu i pol dana živio sam kao zombi", priznao je Maričin suprug koji sve poziva na to da se jave Sandri ako primijete da gube kontrolu nad svojim životom.

"Čim osjetite da vam nije dobro i da počinjete mrziti osobu koju ste do jučer voljeli najviše na svijetu, nazovite Sandru! Da nije bilo Sandre, danas me vjerojatno više ne bi ni bilo jer sam u svom zombi stanju imao mnogo prometnih nesreća", tvrdi Sebastian i upozorava: "Probleme s crnom magijom treba rješavati što prije jer su očito jako opasni i razorni!"

Budite brzi i ne dozvolite da se iskvarena moć opakih vradžbina domogne i vas samih! Nazovite i potražite pomoć kod vidovnjakinje Sandre, jedne od najcjenjenijih vidovnjakinja u Hrvatskoj i EU! Sandra je uvijek na vašoj strani, a obratiti joj se možete s povjerenjem. Provjerite i sami zašto baš svi uvijek zovu upravo vidovnjakinju Sandru! 

060/485 486, 2,33 kn fx; 3,58kn mob +385958614739 od ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h i subota od 9h do 14 h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.