Obavijesti

News

Komentari 178

Vikao 'Sieg Heil' u tramvaju pa onda putnike napao suzavcem

Vikao 'Sieg Heil' u tramvaju pa onda putnike napao suzavcem
1

Nakon što je pošpricao putnicu suzavcem, mladić je pobjegao. U Zapruđu je tramvaj dočekala policija te je uzela izjave od putnika i same vozačice, koja je kao i svi putnici bila u šoku

VIDEO

Zagrebačka policija traga za nepoznatim mladićem koji je večeras u tramvaju tijekom vožnje suzavcem pošpricao putnike i potom pobjegao. Do nesvakidašnjeg je incidenta, kako saznaje Lupiga, došlo nešto prije 20 sati u tramvaju broj 6 koji je vozio iz smjera središta grada prema Novom Zagrebu. Nepoznati mladić počeo je salutirati nacističkim pozdravom i vikati 'Sieg Heil'.

- Čim je ušao u tramvaj, na križanju s Vukovarskom, samo je odjednom, ničim izazvan počeo dizati desnicu u zrak i nekoliko puta viknuo 'Sieg Heil - pi*** vam materina svima'“ - prepričali su im svjedoci ovog događaja, a napad je Lupigi potvrđen i u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Mladić je uskoro ušao u raspravu s jednom od putnica, koja mu je naredila da smjesta prestane, što je on odbio zbog čega ga je putnica izvrijeđala. Izrevoltiran verbalnim obračunom, izvadio je suzavac u spreju iz jakne i upotrijebio ga njoj ispred lica, usmjerivši ga uvis. Čim su se vrata tramvaja otvorila, krenuo je van, a pri izlasku iz tramvaja "zahvaljujući" putnici koja ga je upozorila na "ponašanje", silovito je udario glavom u okvir vrata.

Svi su putnici iz prvih tramvajskih kola izašli van, a s obzirom na to da je vozačici tramvaja pozlilo od suzavca, tramvaj je zaustavljen na desetak minuta, nakon čega je iz ZET-a vozačici sugerirano da produži do mosta u Zapruđu, kako ne bi došlo do tramvajskog zastoja. U Zapruđu je tramvaj dočekala policija te je uzela izjave od putnika i same vozačice, koja je kao i svi putnici bila u šoku od viđenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svjedoci nasilnika opisuju kao gotovo izbrijanog mladića, s jedva uočljivom, kratkom irokezom, u ranim dvadesetim godinama, zelenih očiju i visine oko 175 centimetara. Na sebi je imao maslinasto-zelenu tzv. spitfire jaknu i hlače, koje su se dijelu putnika učinile kao dio radnog tamnoplavog odijela, dok drugi navode da su bile maskirne.

- Dvadeset godina vozim tramvaj i nikad mi se nešto ovakvo nije dogodilo, ovako nešto nekulturno, neodgojeno i nasilno - rekla je vozačica, a putnica koja se pobunila protiv salutiranja zadobila je na rukama lakše opekline.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1