Obavijesti

News

Komentari 135

Vinkovci: Lokalni HDZ-ovac na zebri udario dijete pa pobjegao

Vinkovci: Lokalni HDZ-ovac na zebri udario dijete pa pobjegao

Bivši načelnik općine Ivankovo i predsjednik općinskog ogranka HDZ-a Milan Špoljarić naletio je automobilom na dječaka (12), udario ga u jednu stranu tijela i srušio na tlo

VIDEO

Skriviti prometnu nesreću i pobjeći sa mjesta događaja po našem se Zakonu kažnjava posebno strogo jer takvo ponašanje predstavlja neodgovornost i nebrigu. Ako u nesreći nastrada neka osoba, onda je to dodatna otegotna okolnost. 

Sve to dogodilo se u četvrtak predvečer bivšem zamjeniku načelnika općine Ivankovo i predsjedniku općinskog ogranka HDZ-a Milanu Špoljariću iz Ivankova. 

On je, vozeći se iz Vinkovaca prema kući, zanemario crveno svjetlo na semaforu u centru sela i činjenicu da po pješačkom prijelazu hodaju djeca koja su netom izašla iz škole koja se nalazi u blizini. 

Naletio je na dječaka R.S. (12) iz Ivankova, udario ga u jednu stranu tijela, srušio na tlo, i - pobjegao sa mjesta nesreće. Sve su to vidjeli dječakovi prijatelji, a jedan od njih je bio toliko priseban da je zapisao registraciju automobila koji se, bez zaustavljanja, udaljavao od njih. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ozlijeđeni dječak uz pomoć prijatelja je došao doma i sve ispričao roditeljima, koji su pozvali Hitnu. Hitna pomoć odvezla je dječaka i nakon saniranih ozljeda pozvali su policiju. Dječak je policiji dao zapisanu registracijsku oznaku automobila koji ga je srušio i oko 23 sata policija je pokucala na vrata HDZ-ovca Špoljarića. 

Neslužbeno se doznaje da se Špoljarić vraćao sa jednog stranačkog druženja gdje se malo popilo

"Kako je mali? Ja, eto, danas zovem, nakon što sam ga sinoć ostavio ozlijeđenog na cesti.." pokušavao se Špoljarić danas opravdati u telefonskom pozivu roditeljima no, oni su mu spustili slušalicu. Nikakva opravdanja za takvo ponašanje ne može biti. Tim više što Špoljarić, koji je dugo godina u politici i u općini, dobro poznaje svoje sumještane, a i oni njega. 

"Možemo potvrditi da se dogodila navedena prometna nesreća, da je vozač sudionik otkriven, da je sa njime obavljen razgovor te da je o svemu obaviješteno državno odvjetništvo. Dalje se vodi istraga kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće" rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1