Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Vinkovci: U automobilu porodio svoju suprugu

Mama Anita Budim (28), iz Mirkovaca, bila je pribranija od oca Pere (31) pa mu je objašnjavala što da radi. U pomoć su joj priskočili i prolaznici

Krunoslav Petrić
Foto: Krunoslav Petrić
25 komentara

Upomoć! Upomoć! Žena mi rađa! - vikao je uspaničeno Pero Budim stojeći kraj otvorenih vrata svog automobila i gledajući u suprugu koja je uspjela tek svući hlače, a bebina glava je već provirivala iz nje. Dotrčale su Manda Haubrich i Kaja Mesaroš, koje su mu objasnile kako pomoći ženi pri porođaju. Brzo je došla i vinkovačka Hitna pomoć.
- Sve se odvijalo brzo. Čim sam dobila trudove, počeli smo se spremati za bolnicu. Sjeli smo u auto i iz Jankovaca krenuli za Vinkovce. Negdje u Mirkovcima shvatila sam da ne mogu više trpjeti i da ću roditi u autu. Gotovo smo se zabili u autobus. Tada je Pero stao uz cestu i počeo dozivati pomoć. Kako mi to nije prvo dijete, ja sam bila smirenija i govorila sam mu što da radi umjesto da viče - priča Perina supruga Anita, koja se, s tek rođenom i posve zdravom bebicom Enom uspješno oporavlja u vinkovačkoj bolnici. Ponosni tata Pero, koji već ima četverogodišnjeg Mihaela i trogodišnju Miju, sada je heroj u svojoj vinkovačkoj policijskoj upravi, gdje radi kao inspektor.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message