Obavijesti

News

Komentari 28

Vinnie Jones u paklu Sibira: Za snagu i izdržljivost pio sam krv

Vinnie Jones u paklu Sibira: Za snagu i izdržljivost pio sam krv
1

Zvijezdi akcijskih filmova dosadili su prljavi gradovi i ljudi. Želi skončati u divljini među pravim frajerima. Uskoro će se preseliti u ledenu pustoš Aljaske ili Sibira

VIDEO

Dosta mi je prljavih gradova, pogotovo ljudi. Želja mi je skončati u divljini na čistom zraku, među pravim frajerima, rekao nam je nedavno Vinnie Jones (48) na promociji svog dokumentarnog serijala “Najžilaviji Rusi” u Madridu.

Zvijezda akcijskih blockbustera “Zdrpi i briši” i “Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške” bijeg od civilizacije upakirao kao gađenje prema ušminkanim urbanim slabićima koji mu stvaraju mučninu u želucu. Unatoč njegovoj uobičajenoj pozi mačo frajera koji se, kako kaže, uskoro namjerava sa suprugom Tanyom (48) preseliti u ledenu pustoš Antarktika, Aljaske ili Sibira, Vinnie je zapravo obiteljski čovjek. S bivšom manekenkom i dvoje djece živi nedaleko od Mulholland Drivea u Los Angelesu. Njegova se vila razlikuje od ostalih bogataških nastambi tog elitnog dijela L.A. samo po tome što je umjesto američke krasi zastava Ujedinjenog Kraljevstva, često zvana i Union Jack. No nekadašnji nogometaš Wimbledona, kojeg su u igračkim danima zvali Sjekira, uživa u svom imidžu huligana pa je bilo naivno očekivati od njega da će na promociji svog dokumentarca ponašati uglađeno, profinjeno i ozbiljno. Na dogovorenu se intervjuu nije pojavio u odijelu nego u običnoj jeftinoj trenirci, bijeloj majici sa šiltericom na glavi, a onda je krenuo na svoj prepoznatljiv prgav i humoran način opisivati što ga čeka i što je doživio u divljini.

- Na snimanju serijala ‘Najžilaviji Rusi’ okušao sam se u najopasnijim ondašnjima poslovima. U nekoj tamošnjoj zabiti ponudili su mi lokalni kulinarski specijalitet koji navodno vraća snagu. Ispostavilo se da su mi dali testise od soba. Bili su odvratna ukusa i nakon toga mi je bilo slabo. Možete misliti kako sam se osjećao nakon što su me nagovorili da ‘popravim’ gorak okus svježom krvlju te životinje - smije se Vinnie.

>>> Više pročitajte u Expressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović