Obavijesti

Promo sadržaj

Vipnet.hr proglašen najboljom web stranicom u regiji

Vipnet.hr proglašen najboljom web stranicom u regiji
1

Vipnet.hr je s drugom nagradom ove godine za najbolji web dobio priznanje za postavljanje najnovijih standarda u digitalnom iskustvu korisnika, ovaj put i na regionalnom nivou

Na jednom od najvažnijih regionalnih natjecanja za najbolje digitalne projekte i kampanje - SoMo Borac, koje se održava na Weekend Media Festivalu u Rovinju, Vipnetov projekt nove web stranice, nastao u suradnji s agencijom Web.burza, prepoznat je kao najbolji u kategoriji SoMo Web. Uz to, Vipnetov projekt druge sezone Vip YouTube Akademije zaslužio je nagradu SoMo Borac kao finalist u kategoriji SoMo content, a navijački Facebook filteri kao finalist u kategoriji SoMo Tech.
 
"Vipnet.hr je s drugom nagradom ove godine za najbolji web dobio priznanje za postavljanje najnovijih standarda u digitalnom iskustvu korisnika, ovaj put i na regionalnom nivou. Nastavit ćemo i dalje razvijati web vodeći se analizom korisničkih navika i  primjerima najboljih svjetskih praksi, a sve s ciljem povećanja zadovoljstva korisnika", izjavio je Ivan Vučković, Rukovoditelj digitalnog poslovanja u Vipnetu.
 
O uspjehu nove web stranice i online trgovine najbolje govore reakcije korisnika i ostvareni rezultati. Više od 17.000 korisnika pronašlo je najbolju kombinaciju proizvoda putem Savjetnika. Stranica bilježi porast posjećivanja od 79 posto, dok povećanje prosječnog vremena zadržavanja korisnika iznosi 61 posto. S novom web stranicom i online trgovinom broj leadova porastao je za 99 posto, a online prodaja porasla za nevjerojatnih 54 posto, što dokazuje Vipnetovu spremnost prilagodbe potrebama sadašnjih i budućih korisnika. 
 
Podsjetimo, Vipnet je u travnju na Danima komunikacija osvojio  i prestižnu nagradu MIXX za web stranicu i webshop izrađene u suradnji s Web Burza, Croz i OptimIT.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline