Obavijesti

Promo sadržaj

VK JUG pun optimizma - početak natjecanja u LEN Ligi

VK JUG pun optimizma - početak natjecanja u LEN Ligi
1

Povodom početka natjecanja u LEN Ligi prvaka i prve utakmice protiv mađarskog Egera koja je na rasporedu u srijedu 30. studenog, organizirana je konferencija za novinare u prostorijama Kluba

Nazočne je pozdravio direktor kluba Ognjen Kržić, koji je u kratkom uvodu najavio susret, te najavio težak ritam utakmica koje očekuje momčad u prosincu, a potom riječ prepustio treneru Vjekoslavu Kobešćaku.
'Napokon kreće ono za što smo se pripremali. Eger je u odnosu na lani ostao bez Birosa, Szivosa i Zalankija, ali su došli centar-bek Decker i mladi Kovacs koji igra na lijevoj strani. S njima smo igrali na Final sixu i po mom sudu odigrali svoju najlošiju utakmicu', kazao je Kobešćak.

Kapetan momčadi Marko Bijač, oprezan je, ali i pun optimizma.
'Dosta dobro smo radili od početka priprema, i sad počinje ono pravo. Ispred nas je nekoliko pravih utakmica i poslastica. Sve lakše će biti odraditi uz pomoć publike za koju se nadam da će doći u velikom broju. Eger je zadnjih par godina u vrhu europskog vaterpola. Stranci, tri Srbina i Crnogorac, su im među boljim pojedincima, zatim reprezentativci Hosnyanszky, Harai, prvi centar, okosnica su momčadi. Jaki su individualno i već dugo vremena igraju skupa', kazao je Bijač.

Kobešćak se osvrnuo i na obveze koje Jugaše očekuju do kraja godine.

'Već u četvrtak idemo u Zagreb na turnir Kupa. Ako ne bude ozljeda i bolesti, a što je u ovo vrijeme običaj, onda se nadam kako možemo pokazati sve to što smo trenirali. Istina je da smo u Regionalnoj ligi upisali šest pobjeda, ali zadovoljan sam samo jednom utakmicom. Utakmica s Bresciom je vrhunac ne samo idućeg mjeseca, nego cijele sezone. Stiče se dojam  kako ćemo lagano osvojiti peti trofej, međutim, protivnik je u situaciji kao mi prošle sezone. Odličan momčad, klub, imaju širinu u vodi, a bez imperativa su te imaju vrlo lijepu priliku osvojiti euro trofej i to dobiti prvaka Europe u njegovom bazenu. S obzirom da se igra u Gružu, prednost je na našoj strani, ali čeka nas teška utakmica' zaključio jeKobešćak.

Utakmica  Jug CO - ZF Eger igra se u srijedu u 20,15 sati, a izravan prijenos možete pratiti na programu Arenasport 1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve