Obavijesti

News

Komentari 4

Vladimir Putin ima tajnu kćer s bivšom čistačicom Svetlanom koja je danas milijunašica?

Vladimir Putin ima tajnu kćer s bivšom čistačicom Svetlanom koja je danas milijunašica?

Ruski su mediji objavili da Putin i nekadašnja čistačica, Svetlana Krivonogikh zajedno imaju 17-godišnju kćer. Svetlana danas ima imovinu u vrijednosti od oko 11 milijuna dolara

VIDEO

Vladimir Putin ovih se dana našao na meti ruskih medija. Diljem svijeta proširila se vijest njegovoj aferi iz devedesetih s nekadašnjom čistačicom, a danas milijunašicom s kojom ima 17-godišnju kćer, prenosi Mail Online.

Mediji prenose kako je riječ o jednoj od brojnih Putinovih afera započetoj devedesetih godina, dok je Svetlana još bila čistačica, a on šef ruskog FSB-a. Afera se skončala početkom 2000-ih, nakon što se rodila njihova kćer Jelizaveta. 

Gimnastičarku nitko nije vidio od 2018., rodila je Putinu djecu?
Gimnastičarku nitko nije vidio od 2018., rodila je Putinu djecu?

Nakon što se afera proširila medijima, Putin nije reagirao na istu te zanijekao sve informacije o Svetlani i njezinoj kćeri. 

Istražna agencija Proekt tvrdi kako postoji previše slučajnih poveznica između Putina i Svetlane.

Svetlana Krivonogikh rođena je 1975. u Sankt Peterburgu, a odrasla je u skromnoj obitelji. Tijekom kasnih devedesetih radila je kao spremačica u trgovini nedaleko svoje obiteljske kuće te studirala na Sveučilištu za ekonomiju i financije.

Godine 2000. diplomirala je i ubrzo odselila iz stana na novo luksuzno imanje na otok Kamenny u Sankt Peterburgu. 

Poznato je da nekretnine na tom otoku nisu na prodaju te da su uglavnom u vlasništvu Putina ili njegovih bliskih suradnika. 

Otprilike u isto vrijeme smatra se da je došla u vlasništvo nad vrijednim dionicama, koje je ponovno povezuju s Putinom. 

Godine 2003. Svetlana je rodila kćer Jelizavetu, koja nema navedenog oca u svom rodnom listu. Zanimljivo je Jelizavetino srednje ime - Vladimirova, ime koje je u Rusiji obično izvedeno od očeva imena, što ukazuje na još jednu poveznicu s Putinom.

U proteklih nekoliko godina, Putinova kćer Jelizaveta živjela je pod drugim prezimenom te se vješto skriva od javnosti. Sudeći po slikama koje je objavio Proekt, pokazuje nevjerojatnu sličnost s ruskim predsjednikom.

Putin je otpustio tri ministra
Putin je otpustio tri ministra

Profesor Hassan Ugail, voditelj Centra za vizualno računarstvo na Sveučilištu Bradford u Ujedinjenom Kraljevstvu, došao je do istog zaključka. Prema njegovom mišljenju, sličnost između Putina i njegove navodne kćer jest 70.44% iz čega možemo zaključiti da su možda u srodstvu. 

Smatra se da je Putin godinama bio Svetlanin tajnoviti dobrotvor, koji ju je na kraju krajeva pretvorio u milijunašicu. Svetlana danas živi u kući u Sankt Peterburgu te posjeduje imanja u Sochiju i Moskvi, čija procijenjena vrijednost iznosi ukupno 11 milijuna dolara. Također, smatra se da je većinska vlasnica skijališta Igora, koje je ujedno omiljeno Putinovo skijalište. 

Osim Jelizavete, Putin ima još dvije kćeri iz prvog braka iz 1983. te dvije kćer koje nikada nije priznao - Katerinu Tikhonovu, nekadašnju plesačicu, i liječnicu, Marinu Vorontsovu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"