Obavijesti

News

Komentari 564

Rekao mi je: 'Moj pas rastrgao je tvoje dijete, eno ga u bolnici'

Rekao mi je: 'Moj pas rastrgao je tvoje dijete, eno ga u bolnici'
1

Luka se igrao s prijateljem u dvorištu ispred kuće kada ga je zaskočio njemački ovčar, inače u vlasništvu prijateljevog djeda. Prema dječakovim riječima, pas se stvorio niotkud...

VIDEO

Liječnici kažu da mu rane dobro zacjeljuju, iako on stalno ima temperaturu. Luka se fizički ne osjeća tako loše, ali pshički, ne znam. Bojim se za njega. Ispričala nam je utučena Nenada Milak, majka dječaka (8) kojeg je krvnički izgrizao susjedov pas u Vedrom Polju kraj Knina.

Luka igrao se s prijateljem u dvorištu ispred njegove kuće kada ga je zaskočio njemački ovčar, inače u vlasništvu prijateljevog djeda. Prema dječakovim riječima, pas se stvorio niotkud, prišao mu je iza leđa, skočio na njega, oborio ga na pod i počeo gristi:

- Tata, ja sam se pokušao obraniti, ali nisam mogao ispričao mi je sin. Naš Luka ima više od 100 šavova, oko 70 po licu, a tridesetak po na vratu i zatiljku. Kad sam ga vidio onakvog, ne mogu ni opisati kako sam se osjećao - rekao je tata Borislav.

Dječak je hitno prebačen u splitsku bolnicu gdje je odmah i operiran. Tamo smo zatekli njegovu majku Nenadu.

- Vraćala sam se iz trgovine, a Stipan Šarić, vlasnik psa doviknuo mi je s najmanje pedeset metara udaljenosti ‘moj pas je rastrgao tvoje dijete, eno ga u bolnici’. To je bilo sve od njega, ni objašnjenja ni izvinjenja. Bila sam u totalnom šoku i pohitala sam kući - ispričala nam je Nenada Milak. Četverogodišnjeg njemačkog ovčara vlasnik Stjepan Šarić brani od optužbi da je napao dječaka. Šarić kaže da je Rex svaki dan vezan u dvorištu i da se s njim svaki dan igra njegova unučad.

- Dječak je ušao u dvorište da se poigra sa psom, ali mu je nesmotreno uzeo kost. To je, izgleda, bilo dovoljno da se pas osjeti ugroženim, da skoči i ugrize dijete - ispričao nam je Šarić. Žao mu je što se to dogodilo, ali smatra da njegov Rex nije kriv.

Policija još uvijek nije zaključila slučaj. Istraga napada psa na dječaka, rekli su nam u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj, još traje jer su iskazi svjedoka oprečni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 564
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa