Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Vojković: Darinko je tašt, Kosor: Hrvoje je playboy

Na pitanje kako to da ga je onda Kosor tražio da bude krsni kum njegovom sinu Franu, Vojković je odgovorio da su njihove supruge lijepo družile...

24sata
Foto: 24sata
17 komentara

Iako kumovi, Darinko Kosor i Hrvoje Vojković danas tvrde kako nikada nisu bili neki prijatelji. Vojković objašnjava da su se on i Kosor družili, ali ne dubinski, išli su na nedjeljne, obiteljske ručkove, primjerice u 'Okrugljak'. Na pitanje kako to da ga je onda Kosor tražio da bude krsni kum njegovom sinu Franu, Vojković je odgovorio da su se u to vrijeme njegova bivša supruga i Kosorova supruga Suzana lijepo družile. Vojković ne zna točno kada su si on i Koros prestali biti dobri, ali dodaje da prošle godine nije bio pozvan na krstitke Darinkove kćeri Kim.
- Prestali smo se družiti iz jednostavnog razloga što sam ja obiteljski čovjek, a Hrvoje se rastao i počeo noću izlaziti s curicama od 20 godina. Ja se, jednostavno u tom životnom stilu nisam mogao vidjeti – objasnio je za Večernji list Darinko Kosor. Vojković pak tvrdi da je Kosor ekstremno tašt i opterećen mesijanskom ulogom u politici.
- On na svijet gleda isključivo materijalno, pohlepan je, a meni to nije jedino i najvažnije - tvrdi Vojković. Inače Fran Kosor (7) i Lucija Vojković (10) najbolji su prijatelji te se i dalje redovito druže i igraju zajedno.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message