Obavijesti

Promo sadržaj

Voli me kao kiša: ljubav ispričana senzualnim plesom

Voli me kao kiša: ljubav ispričana senzualnim plesom
5

Popratni video broj za novu pjesmu Luke Nižetića 'Voli me kao kiša' može se opisati jednom riječju, strast. Priča je to o odnosu dvoje ljudi uhvaćenih u svoj ljepoti ljubavi ispričanoj posebno uvježbanom koreografijom

Kadrovi plesa i pokreta estetiziraju žudnju, razigranost, senzualnost, intimnost i  romantičnost, komunikaciju dvaju tijela bez riječi sa puno seksualnog naboja.
Luka se i ovog puta doslovno prepustio u ruke Martini Ivanković s kojom ga veže 'avantura' i u spotu za njegov posljednji singl 'Lagano'. 'Nije bilo teško doći do plesne ideje budući je Martina ipak profesionalna plesačica pa sam cijelu ideju plesne interakcije prepustio njoj. Dobili smo video pun impulsivnih reakcija gdje smo nadam se uspješno približili povezanost dviju duša koja premošćuje glazbu i ples. Strast je to koja nadrasta sve zakone logike i energija koja upravlja svim ljubavnicima.' izjavio je Luka.

Redateljski tim Sandra Mihaljević i Igor Ivanović svojim inervencijama dodatno su naglasili nadrealnost spota čime je i odabir lokacije, tzv. 'Lovačka soba' u Petrekovićevom Katranu pridonijela cjelokupnom dojmu. 

'Voli me kao kiša' autorska je pjesma Branimira Mihaljević gdje mu je u tekstualnom dijelu priskočila renomirana majstorica riječi Ines Prajo, dok mu se kod aranžmana i produkcije pridružio mladi glazbenik Denz .

'Ovo je već treća pjesma koju sam u posljednjih godinu dana realizirao s Branimirom Mihaljevićem. Ovog puta radi se o prekrasnoj baladi upakiranoj u vrlo modernu, ogoljenu produkciju. U svom dosadašnjem opusu nisam imao do sada ništa slično i to me još više oduševilo jer ne volim biti tip glazbenika kojeg se stavlja u ladice i ograničava stilskim izričajem. Na kraju krajeva sve je stvar emocije.' zaključuje Luka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.