Obavijesti

Promo sadržaj

Voljela bih da sam ovo znala ranije

Voljela bih da sam ovo znala ranije
1

Rođenje bebe jedan od najuzbudljivijih događaja, ali kupovina sve potrebne opreme i pribora za bebe nije nimalo lagan zadatak

Razgovarali smo s mamama i pripremili vam dragocjene savjete koji će vam pomoći da opremu za svoju bebu kupite jednostavnije, brže i jeftinije.

Iskoristite najbolji alat koji vam olakšava sve faze kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupnje - Jeftinije.hr, vodeći hrvatski portal za usporednu kupovinu i praćenje ponuda najrazličitijih web trgovina.   

Prije nego kupite novu autosjedalicu, dječja kolica ili krevetić, provjerite praktične savjete o kupovini opreme za djecu koju su nam otkrile mame:

•    Usporedite cijene online.

Obavezno provjerite ponude u web trgovinama i usporedite cijene online jer se može dogoditi da dječja kolica od 1000kn u nekoj drugoj trgovini koštaju duplo više. S malom bebom teško je planirati dugotrajan obilazak trgovina zato je online kupovina i usporedba cijena idealan način da pronađete sve što vam treba po odličnim cijenama.

•    Napravite listu stvari koje ćete trebati.

Popišite stvari koje ćete trebati odmah i pričekajte s kupovinom one opreme koja vam neće trebati prvih nekoliko tjedana ili mjeseci poput stolice za hranjenje. Ovo je nekoliko obaveznih stvari koje će vam trebati čim beba dođe iz rodilišta: tetra pelene, jednokratne pelene, vlažne maramice i dobra krema za guzu, kadica za kupanje i kvalitetan toplomjer.

•    Nemojte pretjerivat s odjećom.

Bebe brzo napreduju i rastu zato nemojte na početku pretjerivati s kupovinom odjeće. Mame savjetuju da kupite dovoljno bodija i pidžamica da vam mogu potrajati kroz cijeli tjedan – 7 bodija i 7 pidžamica. Pripremite nekoliko pari čarapica i dva komada pamučnih kapica. Mame kažu da nikada ne možete imati dosta podbradnika za bebe – slažete se?

•    Zamijenite kolica nosiljkama za bebe ili sling maramama.

Brojne mame radije biraju nosiljke i sling marame za nošenje djeteta. Nosiljke su puno praktičnije i jednostavnije za upotrebu od dječjih kolica, posebno ako često i rado izlazite sa bebom. Ako ste nesigurne oko odabira, posudite nosiljku od prijateljice i provjerite odgovara li vam takav način nošenja djeteta.

•    Provjerite odgovara li autosjedalica vašem automobilu.

Autosjedalica je dio opreme za djecu koju treba odabrati sa puno pažnje. U odabiru prikladne autosjedalice mogu vam pomoći neki od testova autosjedalica, a obavezno provjerite ima li izabrana sjedalice sve certifikate. Ako redovito koristite više od jednog auta, kupite dodatnu bazu za autosjedalicu kako bi ju jednostavno mogli koristiti u oba vozila.

•    Različiti krevetići imaju različitu visinu.

Kod odabira dječjeg krevetića provjerite odgovara li vam visina krevetića i koliko je jednostavno dijete stavljati i vaditi iz njega. Posebno ako ste niski. Pažljivo odaberite i madrac za krevetić, tvrdi madrac s oprugama puno je bolji izbor od mekših madraca s memorijskom pjenom. Izaberite jednostavnu pamučnu posteljinu za krevetić. Izbjegnite kupovinu jastuka i dodatnih pokrivača i bilo kakvih ukrasa za krevetiće dok beba ne napuni 6 mjeseci.

•    Nemojte da vas zavaraju lijepi proizvodi koji se ne mogu lako očistiti.

Proizvode birajte prema njihovoj praktičnosti ne samo prema privlačnosti. Proizvodi koji vam trebaju moraju se moći lako i temeljito očistiti.

•    Razgovarajte s drugim roditeljima.

Ponuda opreme za bebe mijenja se i na tržište neprestano dolaze novi proizvodi. Ako imate nedoumice oko odabira, potražite savjet od prijatelja koji imaju malu djecu i zamolite ih za preporuke. To vam može uštedjeti jako puno vremena. Ako nemate drugog izbora, prije kupovine provjerite iskustva i komentare drugih kupaca na internetu.

•    Obratite pažnju na težinu dječjih kolica koje ste odabrali.

Većina roditelja se slaže da su modularni sustavi dječjih kolica praktičan i dobar izbor jer mogu pratiti rast djeteta i zadovoljiti sve potrebe koje imate. Kod odabira, obratite pažnju na težinu kolica, ali i na njihovu visinu. Provjerite i odgovara li visina kolica i vašem partneru. Ako imate i malo starije dijete razmislite o kupnji zgodnih nastavaka za dječja kolica na kojima se starija djeca mogu voziti.

•    Kupujte u web trgovinama koje su pouzdane i sigurne.

Kad god je moguće čitajte iskustva i komentare drugih kupaca i kupujte u trgovinama koje su pouzdane i sigurne i prodaju provjerenu i kvalitetnu dječju opremu. Obavezno čuvajte sve račune, jamstva i upute za korištenje proizvoda.

Sve što trebate potražite u web trgovinama!


Sa bebom kod kuće svaki slobodni trenutak je dragocjen i puno je jednostavnije sav potreban pribor i opremu potražiti i provjeriti u web trgovinama:

1.    Kupnju započnite u online shopping centru Jeftinije.hr (500.000 proizvoda iz preko 250 trgovina)
2.    Instalirajte besplatni dodatak za Chrome 1-2-3 Kupovina s Jeftinije.hr koji će vam omogućiti pregled cijena u hrvatskim web trgovinama dok pretražujete proizvode na Googleu
3.    Provjerite akcijsku ponudu dječje opreme u omiljenim trgovinama pregledavajući aktualne kataloge i letke

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj