Obavijesti

News

Komentari 115

Ukrajina: Trebat ćemo 5 godina za izgradnju brane; Zelenski posjetio poplavljena područja

Ukrajina: Trebat ćemo 5 godina za izgradnju brane; Zelenski posjetio poplavljena područja

Volodimir Zelenski rekao je da je "šokiran" neuspjehom Ujedinjenih naroda i Crvenog križa da pomognu nakon uništenja goleme brane Kahovke, dok je njegov premijer zatražio hitnu pomoć međunarodnih humanitarnih organizacija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.25

Zabilježene eksplozije u okupiranom Berdiansku

22.16

Tijekom posjeta regiji Dnjepropetrovsk, predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak u formatu video konferencije s predstavnicima globalne zajedn

 

 

21.00

VIDEO Evakuacija iz regije Herson nastavlja se pod vatrom. Ruska artiljerija puca bez obzira na sve. Video prikazuje stambenu zgradu u Hersonu nakon što je pogođena ruskim projektilom, pišu ukrajinski mediji.

19.00

Ruski general izvijestio je predsjednika Vladimira Putina danas kako su ruske snage odbile veliki ukrajinski napad u južnoj regiji Zaporižja, objavila je ruska režimska agencija Tass.

18.00

UN: Ako Rusija odobri, poslat ćemo pomoć za evakuaciju civila

UN je pristao rasporediti osoblje koje će pomoći u evakuaciji civila iz okupiranog Hersona ako Rusija odobri pristup, rekli su ukrajinski dužnosnici.

- Dogovoreno je da će UN odmah povećati količinu pomoći i poslati dodatne snage u Kherson i druge pogođene regije - navodi se u priopćenju nakon sastanka ministra vanjskih poslova Dmitra Kulebe i UN-ove humanitarne koordinatorice Denise Brown.

Komentari 115