News

Komentari 75

Vozač presvukao krvavu košulju i stigao na sud. Stižu i vidno iscrpljeni putnici davati izjave

Vozač presvukao krvavu košulju i stigao na sud. Stižu i vidno iscrpljeni putnici davati izjave

Među putnicima ima još uvijek onih koji se nisu uspjeli presvući, a svi su vidno iscrpljeni. Jednoj ženi su pomagali da uđe u zgradu suda. Dvije žene nose dresove hrvatske reprezentacije koje su im jučer donijeli za poklon...

Policija je dovela vozača autobusa na Županijski sud. Vozač se napokon stigao presvući iz krvave košulje u kojoj je danima bio u pritvoru. Policija ga je u lisicama dopratila na sud, na koji uskoro stiže i petero putnika iz autobusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Među putnicima ima još uvijek onih koji se nisu uspjeli presvući, a svi su vidno iscrpljeni. Policija je pomagala i jednoj ženi da uđe u zgradu suda. Dvije žene nose dresove hrvatske reprezentacije koje su im jučer donijeli za poklone. 

Nakon toga, u 16:30 autobus će ih odvesti za Osijek, a u Osijeku večeras imaju let za povratak kući na Kosovo.

Podsjetimo, vozaču autobusa danas je određen jednomjesečni istražni zatvor, nakon čega se novinarima obratio jedan od njegovih odvjetnika. Radi se o Igoru Cišperu iz odvjetničkog ureda Ljube Pavasovića Viskovića.

- Kolega Pavasović i ja bit ćemo branjenici - otkrio je Cišper.

- Vozaču je jako žao. Koliko ja imam informaciju, on ni u jednom trenu nikome nije rekao da je zaspao. Rekao mi je neke stvari, ali to ću zadržati za nas - dodao je.

Više pročitajte OVDJE.