Obavijesti

News

Komentari 7

Vozač (74) je sletio s ceste, udario parkirani auto i umro

Vozač (74) je sletio s ceste, udario parkirani auto i umro
5

D.T. je sletio autom s ceste u Bjelovaru i udario u parkirano vozilo. Preminuo je. Obdukcija će pokazati točan uzrok smrti. U nesreći kod Stona poginuo je I.Š. (70)

VIDEO

D.T. (74) iz Bjelovara preminuo je u srijedu oko 17,40 sati u Bjelovaru u Velikim Sredicama. On je ispred trgovine Škodom Fabijom zagrebačkih registarskih oznaka sletio s ceste te je udario u automobil Seat Ibizu bjelovarskih registarskih oznaka koju je mladi bračni par nekoliko trenutaka ranije parkirao ispred trgovine. 

- Čuli smo strahoviti udarac i izašli iz trgovine i vidjeli da se u naš automobil zabila Škoda Fabia - drhtavim glasom je kazao D. B. (24) iz Čazme koji je zajedno s trudnom suprugom stajao podalje od mjesta nesreće.

Kako nema tragova kočenja pretpostavlja se da je možda vozaču pozlilo i zbog toga je skrenuo i udario u parkirano vozilo, te se zaustavio u reklamnom stupu salona keramike i sanitarije. Tijelo su odvezli na obdukciju na Odjelu patologije Opće bolnice u Bjelovaru. Nakon nje će se znati točan uzrok smrti. Pretpostavlja se da vozač nije bio vezan jer su vidljivi tragovi udarca glave u vjetrobransko staklo. 

Vozač (70) poginuo kod Stona

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vozač I.Š.(70) iz Dubrovačkog primorja  umro je od ozljeda zadobivenih u nesreći u srijedu oko 11 sati kod Stona. Uključivao se Golfom s proširenja na Jadransku magistralu u promet kod raskrižja Ston. Tom prilikom je oduzeo prednost autobusu tvrtke 'Pomet Makarska' kojim je upravljao A.N. (54) iz Vrgorca. Sudarili su se, a I.Š je teže ozlijeđen. Hitnom je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je popodne preminuo, priopćila je dubrovačka policija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a