Obavijesti

News

Komentari 22

Vrdoljak o ostavci Marije Puh: 'Saznao sam za to iz medija...'

Vrdoljak o ostavci Marije Puh: 'Saznao sam za to iz medija...'
1

Čin Marije Puh posebno povrijedio članove Krapinsko-zagorske organizacije HNS-a, budući da je uživala njihovu maksimalnu podršku, napisao je Vrdoljak koji smatra da su ostavci kumovali drugi interesi

VIDEO

O ostavci Marije Puh, svoje donedavne zamjenice u HNS-u, očitovao se i šef stranke Ivan Vrdoljak. U pismu članovima stranke istaknuo je da je nezadovoljan neprimjerenim načinom na koji je njegova stranačka kolegica dala ostavku, kao i to da je za sve saznao iz medija. 

Podsjetimo, saborska zastupnica i donedavna potpredsjednica HNS-a Marija Puh u srijedu je podnijela ostavku na sve funkcije u HNS-u. Iako se šuškalo o tome da Marija Puh prelazi u Bandićevu stranku, ona je opovrgnula ta nagađanja i izjavila da će u Saboru od sada djelovati kao nezavisna zastupnica. 

Svoj odlazak je obrazložila nezadovoljstvom projektima za Zagorje. 

'Saznao sam iz medija'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam bila zadovoljna brzinom i projektima namijenjenih Zagorju, s time da sam ja iz Zagorja. Znamo sve okolnosti i način na koji smo ušli u koaliciju sa HDZ-om, ja sam vjerovala i željela da se to u Zagorju vidi. Nažalost, 16 mjeseci je prošlo, a neke konkretne stvari koje sam očekivala da će poboljšati život mladim ljudima u Zagorju, nisu se dogodile.

Dva dana kasnije, o njezinoj ostavci očitovao se predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, javlja Jutarnji. Poslao je svim članovima stranke pismo u kojem kaže da je neugodno iznenađen neprimjerenom ostavkom za koju je saznao putem medija.

- Smatram da se ostavka na tako važnu funkciju može i mora dati na primjeren način - usmeno na službenim tijelima stranke ili pismeno, poštujući Statut HNS-a i ljude u stranci koji su joj dali povjerenje. Unatoč tome što ona nije postupila tako, poštujem njenu odluku - napisao je Vrdoljak. 

 Također, ističe da je čin Marije Puh posebno povrijedio članove Krapinsko-zagorske organizacije HNS-a, budući da je 'uživala njihovu maksimalnu podršku'.

Vrdoljak je ocijenio da su ovoj odluci Marije Puh kumovali neki drugi interesi, a ne tvrdnja da ova Vlada nije u 16 mjeseci učinila dovoljno za Zagorje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora