Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

Vrdoljak tvrdi: "HNS nema što tražiti u vladi HDZ-a i Mosta"

Ne očekujem poziv HDZ-a na pregovore oko sastavljanja nove Vlade, kazao je predsjednik HNS-a i rekao da na hipotetska pitanja ne želi odgovarati...

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
65 komentara

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u utorak Hini kako iz HDZ-a ne očekuje poziv na pregovore oko sastavljanja nove Vlade te je ponovio kako očekuje da HDZ Vladu sastavi s Mostom, no na pitanje kako će se postaviti ukoliko ih HDZ ipak pozove na pregovore nije odgovorio uzvrativši tek kako "na hipotetska pitanja ne odgovara".

- Temeljem izbornog rezultata HDZ i Most trebaju sastaviti Vladu i preuzeti odgovornost, a u toj vladi HNS nema što raditi - rekao je Vrdoljak.

Upitan međutim što ako iz HDZ-a poziv na razgovore ipak stigne u HNS, Vrdoljak nije odgovorio uzvrativši kako na hipotetska pitanja ne želi odgovarati.

Vrdoljak: Mi s HDZ-om? To je sve 'deja vu'

Mediji nagađaju kako bi se HDZ, ukoliko Most bude "tvrd" sugovornik oko uvjeta za sastavljanje nove Vlade, mogao okrenuti pregovorima s HNS-om, no Vrdoljak uzvraća kako je to 'deja vu'.

- Taj scenarij je već viđen i prije godinu dana kada se govorilo kako će HNS ići s HDZ-om - podsjetio je Vrdoljak.

Razlog takvih medijskih nagađanja, tvrdi Vrdoljak, je jak izborni rezultat HNS-a koji je na parlmentarnim izborima osvojio devet zastupničkih mjesta.

Tema: Izbori 2016.

Možda vas zanima i ovo:
Message