Obavijesti

Promo sadržaj

Vrhunska slika i HDR na novim Panasonicovim televizorima

Vrhunska slika i HDR na novim Panasonicovim televizorima
5

Panasonic od ove jeseni korisnicima nudi svoju do sada najveću ponudu OLED televizora ali i najnoviju seriju LED modela

Panasonic od ove jeseni korisnicima nudi svoju do sada najveću ponudu OLED televizora ali i najnoviju seriju LED modela, koja se odlikuje vrhunskim procesiranjem slike, poboljšanim LED osvjetljenjem i najnovijim LCD panelima. 

Osmišljeni s ciljem da nadopune novu Panasonicovu liniju 4K Pro Ultra HD OLED televizora, nova generacija LED modela odlikuje se inovativnom obradom slike, poboljšanim LED osvjetljenjem i novim LCD ekranima. Panasonic sada korisnicima nudi vrhunsku kvalitetu HDR slike uzduž svoje 4K ponude.

HDR za danas i sutra

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

HDR (High Dynamic Range) je od ključne važnosti kod otkrivanja sitnih detalja (posebno u scenama koje se odlikuju miješanjem svijetlih i tamnih područja), kao i kod reprodukcije boja koja doseže razinu profesionalnih uređaja koji se koriste tijekom snimanja filmova. Po prvi puta u povijesti, Panasonic nudi HDR mogućnosti na svakom modelu u seriji. Zahvaljujući HDR-Multi podršci, svi modeli mogu reproducirati HDR10 sadržaj s Ultra HD Blu-Ray diskova i s internetskih streaming servisa. Svi novi modeli podržavat će 4K HDR streamanje sa Netflixa, Amazona i YouTubea.

Raspon veličine ekrana proteže se od 40 do 75 inča. Vrhunski model EX780 dostupan je u četiri veličine, EX700 također je dostupan u četiri veličine, kao i model EX600.

Model EX600 apsolutni je best buy ove linije, nudeći vrhunske karakteristike, kvalitetu slike i mogućnosti povezivanja za prihvatljivu cijenu.

Uz ove 4K modele, Panasonic u ponudi zadržava i Full HD televizore ES600 i ES500 s kvalitetnim ekranima.

Kako je HDR sve prisutniji na 4K igraćim konzolama, Panasonicov iznimno brzi 4K Gaming način rada ispunit će želje i najzahtjevnijih gejmerskih entuzijasta. Kašnjenje je na svim modelima osjetno smanjeno kako bi se unaprijedio rad uređaja kod igranja 4K HDR igara, posebno onih u kojima ima mnogo brzih pokreta koji iziskuju brzi odziv. 

OLED kao perjanica ponude

Perjanicu ponude čini OLED televizor profesionalnih standarda EZ950. Korisnicima donosi savršeni kontrast i mogućnost vrhunske reprodukcije boja u OLED tehnologiji, zajedno s dosad neviđenim razinama crne boje i najpreciznijom reprodukcijom boja. Sve to rezultira slikom spektakularne ljepote koja je nevjerojatno precizna. U srcu televizora nalazi se Panasonicov procesor Studio Colour HCX2 koji postiže nikad prije dosegnutu preciznost u reprodukciji boja koju su do sada postizali jedino profesionalni monitori.

EZ950 korisnicima nudi i vrhunsku kvalitetu zvuka putem jakih zvučnika snage 40 vata, ali i dozu stila, zahvaljujući suvremenom postolju koje je nadahnut najnovijim trendovima u polju dizajna interijera.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive