News

Komentari 16

Vrijeđala studenticu i rekla joj da je 'black krava': Mogli bi joj uzeti dozvolu na pet godina

Vrijeđala studenticu i rekla joj da je 'black krava': Mogli bi joj uzeti dozvolu na pet godina

Etički odbor Kliničkog centra Vojvodine podnio je prijavu protiv Šćekić zbog vrijeđanja studentice na rasnoj osnovi, a zbog istog incidenta je jedna privatna novosadska klinika prekinula suradnju s njom

Specijalistica interne medicine, dr. Milena Šćekić iz Kliničkog centra Vojvodine izvrijeđala je studenticu iz Irske na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu zbog čega joj prijeti oduzimanje dozvole za rad. Bez posla bi mogla ostati čak pet godina, javlja Blic

Podsjetimo, Milena Šćekić je tamnoputu studenticu zatekla u liftu u krajem lipnja i naredila joj da izađe iz lifta zbog korona virusa.

Djevojka joj je odgovorila da se već vozila s drugim ljudima u liftu i da ne razumije zašto mora izaći, na što joj je Milena Šćekić na engleskom rekla - “You go out because corona is now. You go out! Fuck you!”

Potom je u lift ušla još jedna osoba, pa je studentica pitala liječnicu zašto s tom osobom nema problem, a s njom ima. Liječnica joj je rekla: ’With you I have a problem because you are a black krava.’’ (S tobom imam problem jer si crna krava). 

Etički odbor Kliničkog centra Vojvodine podnio je prijavu protiv Šćekić zbog vrijeđanja studentice na rasnoj osnovi, a zbog istog incidenta je jedna privatna novosadska klinika prekinula suradnju s njom. 

Najčitaniji članci